Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΡΑΜΝΟΥΣ 0-0

Ο αέρας που «τους πήρε και τους σήκωσε» ήταν ο πρωταγωνιστής του ντέρμπυ Συκαμίνου-Ραμνούντα (0-0). Ο Ραμνούς πήρε ένα βαθμό που ίσως αποδειχθεί πολύτιμος, καθώς παρέμεινε σε τροχιά ανόδου ενώ πίσω στη βαθμολογία έμεινε το Συκάμινο.
Στο α’ μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με λίγες καλές φάσεις. Ένα σουτ μέσα από την περιοχή του Μίχα (ο οποίος επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα), απέκρουσε ο Κόλλιας.

Στο β’ ημίχρονο, αντί για γκολ, οι ομάδες σημάδεψαν από μία φορά τα δοκάρια. Στο 60’ ο Γκας είχε κεφαλιά που απέκρουσε ο Γκούρα πάνω στη γραμμή. Ο Μπανάς έκανε καλό σουτ (65’) αλλά απέκρουσε εξαιρετικά ο Κόλλιας. Το Γραμματικό απείλησε (75’) με τον νεαρό Τζούτζη, όταν με απευθείας κτύπημα κόρνερ, έστειλε την μπάλλα στο εξωτερικό μέρος του δοκαριού του Οσμάν.
Στο 78’ ο Σουβατζής έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά απέκρουσε ελάχιστα ο Κόλλιας και η μπάλλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Νέο σουτ του Μπανά (81’) απέκρουσε ο εξαιρετικός Κόλλιας. Και στο 83’ ήταν σειρά του Ραμνούντα να απειλήσει αλλά ο Οσμάν αντέδρασε σωστά και απέκρουσε το σουτ-λόμπα του Γκούρα. Στα τελευταία λεπτά το Συκάμινο αύξησε την πίεση, κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες. Σε προβολή του Γαρυφάλλου, πάλι έσωσε την κατάσταση ο Κόλλιας, ενώ σουτ του Φιλλή και του Δημητριάδη, δεν βρήκαν στόχο.
Το Συκάμινο ήταν γενικά καλύτερο από το Γραμματικό, ειδικά στο β’ 45λεπτο. Ο Ραμνούς είχε τον πολύ καλό Κόλλια, που «κατέβασε τα ρολλά».

Παράπονα κι από τις δύο ομάδες εκφράσθηκαν για την διαιτησία του Βλάχου (Παπαδιώτης, Τσιαλογιάννης).

ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γρηγοριάδης, Γκας, Καραμιχάλης, Παλαμίδας, Σουβατζής, Μπανάς, Τούκας (46’ Γαρυφάλλου), Μίχας (65’ Παπαπάνου), Φιλλής, Δημητριάδης.

ΡΑΜΝΟΥΣ: Κόλλιας, Χρυσίνας, Γκούρα (85’ Κούτρης), Βλασσόπουλος, Μουρίκης, Τούντας, Κάκαρης, Μερκούρης (75’ Αηδόνης), Εμπορέλλης, Τζούτζη, Κωνσταντίνου (60’ Χαμάμης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money