Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η ΜΙΚΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Η μικτή της Περιφέρειας Αττικής, η οποία αποτελείται από ποδοσφαιριστές της ΕΠΣΑ, της ΕΠΣΑΝΑ, της ΕΠΣΔΑ και της Εύβοιας, προκρίθηκε στον τελικό του οικείου πρωταθλήματος, μετά τη νίκη με 3-1 που σημείωσε (17/4) επί της μικτής Βορείου Ελλάδος.
Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Κρητικός (18’, 76’) και Τζανιδάκης. Για λογαριασμό της Βορείου Ελλάδος σκόραρε ο Σιώπης (30’).
Διαιτητές: Τζήλος (Τσακνάκης, Νατσούλας) από την Ένωση Λάρισας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Α. Κωνσταντινίδης, Καζάλας, Χατζής, Αθανασόπουλος, Ζούλης, Μανώλης, Τσίρος, Κρητικός, Φ. Κωνσταντινίδης (75’ Μήτρου), Παπακωνσταντίνου (60’ Χριστόπουλος), Ρόππας (85’ Τζανιδάκης).

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ματσιώρης, Ρεβυθόπουλος, Τσανακτσόγλου (70’ Χρήστου), Μπαχτσεβανίδης (84’ Ψάλτης), Αποστολάκης, Καζαντζίδης (73’ Δερνεξής), Παπαδόπουλος, Σιώπης, Βαλαβανόπουλος, Οζούνογλου, Σαπόπουλος.

* Μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Μικτής Αττικής Σπύρος Λιβαθηνός, δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο, η νίκη μας αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Είναι σημαντικό που φθάσαμε στον τελικό. Ευχαριστώ τον συνεργάτη μου Μιχάλη Κάτσικα, και τους παράγοντες των ΕΠΣ της Αττικής. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money