Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3–1
Δυνατή προσωπικότητα επέδειξε ο γηπεδούχος Παλληνιακός και νίκησε 3-1, με ανατροπή, τον Κεραυνό Κερατέας. Στην αρχή του αγώνα ο Κεραυνός ήταν παθιασμένος και στο 12’ ο Έλενας με εξαιρετικό σουτ-λόμπα πέτυχε το 0-1. Όμως στην συνέχεια ο Κεραυνός «κλείστηκε» και ο Παλληνιακός αντέδρασε με δύο χαμένες ευκαιρίες του Χρυσάφη (20’ και 22’). Ενδιάμεσα (21’), σε σέντρα του Αρκούδα από πλάγια θέση ο τερματοφύλακας Βεζύρης έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του! Στο 24’ ο Βεζύρης απέκρουσε σε κόρνερ κτύπημα φάουλ του Χρυσάφη ενώ στο 36’ ο Κετσετζόγλου και στο 43’ ο Χρυσάφης είχαν νέες αναξιοποίητες ευκαιρίες για γκολ. Στο β’ μέρος ο Παλληνιακός συνέχισε αποφασιστικά να επιδιώκει την ισοφάριση, κι έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, καθώς ο τερματοφύλακας και η άμυνα των φιλοξενουμένων ανταποκρίνονταν ικανοποιητικά. Μέχρι το 62’ που ο νεοεισελθών Καλιαμπάκας ενίσχυσε την επιθετική ισχύ της ομάδας του και κατάφερε με πλασέ να σημειώσει το 1-1. Από το σημείο εκείνο του αγώνα και μετά, οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά τον Κεραυνό και με αλλεπάλληλες χαμένες ευκαιρίες (στο 64’ ο Αλεξίου, στο 65’ ο Κετσετζόγλου) δεν αργησε να φθάσει στο 2-1. Στο 69’ ο Μουστόγιαννης από πλεονεκτική θέση, με δυνατό σουτ, έδωσε το προβάδισμα στον Παλληνιακό. Στο 71’ ακυρώθηκε σωστά ως οφ-σάιντ γκολ του Κετσετζόγλου και στο 90’ ο Καλιαμπάκας (σε μπαλλιά του Βλάχου), έφυγε στην αντεπίθεση, απέφυγε τον Βεζύρη κι έγραψε το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Λάμπρου, Μπουξμπάουμ.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές): Φυλακτός, Χαλκιάς, Αρκούδας (46’ Ν. Βλάχος), Ανδρίκος (58’ Καλιαμπάκας), Κολοτούρος, Μαλάι, Ηρ. Αλεξίου, Σάμιος, Κετσετζόγλου, Χρυσάφης (70’ Ελ Γκαμάλ), Μουστόγιαννης (80’ Γεωργουδάκης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Βεζύρης, Δ. Λιούμης, Κατσίκης (82’ Μαγγανάς), Σότα, Ξένος, Τσίκλος, Έλενας (73’ Δογάνης), Κακαράς, Μουσαράι, Κοντογιάννης (69’ Ν. Βανγκέλι), Ντάη.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–0
Ο Αστέρας Βάρης ήταν καλύτερος στο β’ μέρος (μετά την είσοδο του Κριλή), κι επεβλήθη 1-0 του αρκετά καλού Άρη Βούλας στο τοπικό ντέρμπυ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλό πρώτο ημίωρο και δοκάρι στο 15’ με τον Σπυρόπουλο. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 72’ ο Κριλής, ο οποίος λίγο αργότερα (80’) αστόχησε αφού είχε αποφύγει και τον Κάρσο!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Κάλλης, Β. Τζαφόλιας.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Γκιέργκι, Μαγγίνας, Διακρούσης, Τσακύρης, Μαυροθαλασσίτης (70’ Γιαμάς), Μίχος, Κούτρος (80’ Σκουρλής), Παπάζογλου (89’ Κοτζάι), Μαραγκός (53’ Κριλής).
ΑΡΗΣ (Δαγγούλης): Κάρσος, Βελλής, Γιαννόπουλος (81’ Μήτρος), Μήτσιος, Βιδάλης, Λιόσης (78’ Χρυσοσπάθης), Κολτσίδας, Σανσάρογλου (61’ Κωστόπουλος), Ταμπουράκης, Παπαδημητρόπουλος, Σπυρόπουλος (69’ Χούντα).

ΜΑΡΚΟ – ΚΟΡΩΠΙ 2–0
Εμφανώς ανώτερη η Μαρκό επικράτησε του μέτριου (ανύπαρκτου επιθετικά) Κορωπίου με 2-0. Μόλις στο 4’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σάντρια (1-0). Στο 54’ απεβλήθη ο Μπανάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα και λίγο μετά ο προπονητής του Κορωπίου Σπύρος Κερκύρας για έντονη διαμαρτυρία. Η αντικατάσταση του Βίκ. Παπαδόπουλου στο 45’ λόγω τραυματισμού και η αποβολή του Μπανάι, έδωσαν αριθμητική υπεροχή στην Μαρκό που πέτυχε το 2-0 με τον Πολυμενάκο στο 81’.
Διαιτητές: Αντωνίου – Σπυρόπουλος, Χόικας.
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννη, Μερκούρης (73’ Πολυμενάκος), Γκαβασιάδης (88’ Σκόρδας), Σάντρια (85’ Πλίτσης), Μασκλαβάνος.
ΚΟΡΩΠΙ (Κερκύρας): Κονόμι, Μπανάι, Φουντοραδάκης (34’ Ράπτης), Μουρούτης, Ντούνης, Β. Παπαδόπουλος (45’ λ.τρ. Στ. Αλεξίου), Χαρίσης, Υφαντής, Βουλωμένος, Πασάς, Θ. Βλάχος (77’ Καλαμάτας).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–2
Η Ατλαντίς «έπιασε αδιάβαστο» τον γηπεδούχο Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου και πέτυχε την έκπληξη της αγωνιστικής, νικώντας με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι σε δύο αντεπιθέσεις τους στο πρώτο ημίχρονο, αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Καρακώστα (8’ με μακρινό σουτ) και Σιούτη (21’). Η ομάδα του Μπογιατίου αντέδρασε στο β’ μέρος, μείωσε με τον Μπόσιο στο 71’ αλλά δεν κατάφερε να πάρει τίποτε περισσότερο, παρά την ασφυκτική της υπεροχή! Η νεανική ομάδα της Ατλαντίδας έδειξε καλά στοιχεία ομαδικότητας και σωστής ανάπτυξης του παιχνιδιού.
Διαιτητές: Φωστέρης – Κουλοχέρης, Σπίθας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Πιζάνιας (51’ Κατσέρης), Ποστόλλι (94’ Συριόπουλος), Μπερμπάντης (58’ Παπιδάκης), Μπούμπας, Παπαγεωργίου, Παπαντζίμας, Μπαλόκας (76’ Νάκας), Ζουρούδης, Μπόσιος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης): Αραχωβίτης, Καλφακάκος (46’ Αναστασίου), Γιαννόπουλος, Περιβολάρης, Μπενέκος (68’ Γεωργιόπουλος), Καββαδίας, Κάτση (54’ Κωτσάκης), Καρακώστας, Σιούτης, Μαργέτης, Θεοδωράκης (89’ Θεοδώρου).

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 4–0
Στο «ντέρμπυ των νεοφωτίστων» στην Α’ κατηγορία, τα Καλύβια ήταν καλύτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και συνέτριψαν τον Παθιακάκη με 4-0.
Το ματς κρίθηκε με δύο προσωπικά γκολ του Κυριόπουλου στο 34’ και στο 43’ (με πλασέ ύστερα από απόκρουση του Μουλά σε σουτ του Κάιδου). Ο Παθιακάκης φάνηκε στο γήπεδο μόνο στο πρώτο 30λεπτο. Στο β’ μέρος ο Πασκάλι ήταν πρωταγωνιστής, αφού στο 50’ έδωσε την τελική πάσα στον Κάιδο για το 3-0 και στο 60’ πέτυχε ο ίδιος το 4-0.
Τα Καλύβια πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση!
Διαιτητές: Μπερέτας – Δ. Τζαφόλιας, Κουτζιακουτζίδης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Γαλανάκης, Καραγιάννης, Πατσαούρας, Χριστόπουλος, Χρ. Κετέογλου, Αθ. Χατζής, Ιω. Αλεξίου, Ντίνος (66’ Πάτσης), Κυριόπουλος (66’ Δ. Οικονομίδης), Κάιδος (73’ Ιω. Κετέογλου), Πασκάλι (61’ Χρυσοχόου).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μουλάς, Φωτίκας (46’ Τζάος), Ρακιτζόπουλος (75’ Κατσός), Ξενάκης, Ταμάμης, Θεοδώρου, Ανεζύρης (59’ Β. Γερογιάννης), Κατσιγιάννης, Ιορδανίδης (66’ Κότσαλος), Ρόμπολας, Αγγελίνας.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–2
Στην εκπνοή του παιχνιδιού ο Νικολακάκης πήρε την νίκη (με ανατροπή) από την Λαυρεωτική με 2-1, στο γήπεδο «Γ. Ραφιάς». Ισοδύναμες ομάδες αλλά ανέτοιμες ακόμη και με απουσίες… Οι γηπεδούχοι της Λαυρεωτικής, παρατάχθηκαν με μικρή προετοιμασία (μόλις δύο φιλικά) αλλά έδειξαν αρκετά καλοί, αφού έχασαν ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να προηγηθούν 1-0 στο 55’ με πλασέ του Χρήστου. Όμως, όταν οι βασικοί κουράστηκαν… Αρκετές ευκαιρίες έχασε και ο Νικολακάκης, που δεν είχε στην διάθεσή του τον αρχηγό Πιτσούνη. Το 1-1 πέτυχε στο 63’ με σουτ εκτός περιοχής ο Κουμουλίδης και την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 88’ ο νεαρός Κωστόπουλος με κεφαλιά.
Διαιτητές: Μανιώτης – Μήταρης, Ρούντος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Λάμπρος, Χουσεΐν, Σέμπρος, Κορωνιάς, Παντελιάς, Παπακωνσταντίνου, Φετολλάρι, Δρούγκας (78’ Μιχαηλίδης), Χρήστου, Βελετάκος, Σαλίβερος (84’ Γκάγκωσης).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Στουραΐτης, Δαμιανίδης, Τσαβουσιάν (66’ Αλ. Παπαδόπουλος), Πάσσαρης, Νίκας, Τσαπανίδης, Κωστόπουλος, Μαβίδης (86’ Καλέρης), Καβάσης (46’ Κίτσιος), Κουμουλίδης, Γκίτζος (83’ Πάλμος).

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–0
Δεν είναι τυχαίο! Τα Γλυκά Νερά μετά τον αποκλεισμό του Θησέα Ν. Μάκρης από το Κύπελλο, τον νίκησαν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο ουδέτερο γήπεδο της Ανθούσας, λόγω έργων στο γήπεδό τους. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος, οπότε σημείωσαν το τέρμα τους στο 18’ με σκόρερ τον Γάσπαρη ενώ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες. Όμως, ο Θησέας είχε προς το τέλος του αγώνα είχε δύο τετ-α-τετ στο 80’ και στο 85’ με τους Κατσούγκρη και Ιωάννου αντίστοιχα, αλλά ο τερματοφύλακας Καταχανάκης απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Πολυχρονιάδης, Καραθανάσης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Ρέκα (66’ Στίσι), Συμβουλίδης, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Γάσπαρης, Νάνος, Μπουγατσιάς (76’ Αλεξίου), Χίσο (80’ Μπελεβέτης), Γιουβανέλλης (92’ Μπέντας).
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Μηναδάκης, Οικονόμου, Τασσόπουλος, Τσατσούλας, Ι. Κωνσταντόπουλος (61’ Νικολέας), Γεωργάτος (46’ Διασίτης, 70’ λ.τρ. Δημητρίου), Ανδρεαδάκης (86’ Ε. Κωνσταντόπουλος), Ζιάγκος, Κατσούγκρης, Ιωάννου.

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΑΝΟΙΞΗ 0–0
Χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Μάχης – Άνοιξης στον Μαραθώνα. Σε παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, οι ομάδες δεν έδειξαν έτοιμες και δεν άφησαν σημαντικά στοιχεία. Πάντως, χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς παίκτες. Στην ίδια μετριότητα κυμάνθηκε και ο διαιτητής του αγώνα, ο οποίος στο 22' δεν είδε πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων σε ανατροπή του Λευτέρη Παπαδόπουλου που ήταν σε προφανή θέση για γκολ!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Βιτσεντζάτος, Γκόντα.
ΜΑΧΗ (Φαράκος): Δ. Παππάς, Κ. Σένε, Καχόπουλος, Μακρόπουλος, Βούσουλας, Καραλής, Σελαμάι (64’ Φλώρος), Νταής, Καρακοζίδης (Άγγ. Σιδέρης), Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μανουσάκης, Τρακάκης, Μίχας, Ιωσήπου, Δρόσος (76’ Έ. Άλι), Κυριάκης, Καραχάλιος (46’ Γεωργούσης), Τσιούμας, Δρακόπουλος, Δαρζέντας, Κωβαίος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money