Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 3–2



Με δυσκολία νίκησε ο γηπεδούχος Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 3-2 την Λαυρεωτική, παρ’ ότι προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο! Οι γηπεδούχοι πήραν πρωτοβουλίες από την αρχή του αγώνα και πέτυχαν 3 γκολ σε 32’ λεπτά (μπορούσε και περισσότερα)… Στο 16’ ο Παπιδάκης άνοιξε το σκορ (1-0) και στο 22’ ο δυναμικός Μπούμπας έκανε το 2-0. Στο 32’ και πάλι ο διακριθείς Μπούμπας σκόραρε για το 3-0, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν …χαμένοι. Όμως, το β’ μέρος ανέδειξε άλλη Λαυρεωτική, η οποία -λες και ξύπνησε από λήθαργο- άρχισε να πιέζει τον Ολυμπιακό και να μειώνει 3-1 στο 63’ με τον Μιχαηλίδη. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν σαν να είχαν κερδίσει το παιχνίδι από τα αποδυτήρια και οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να αγωνίζονται και να μειώνουν σε 3-2 με τον Χουσεΐν στο 84’! Στο τέλος δόθηκε μάχη αλλά ο Ολυμπιακός κράτησε το σκορ και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Διαιτητές: Μπερέτας – Δουλγεράκης, Παπαδιώτης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης (65’ Μπαλόκας), Νάκας, Ποστόλλι (74’ Χρ. Μπερμπάντης), Παπαγεωργίου (93’ Πιζάνιας), Μπούμπας, Κατσέρης, Παπαντζίμας, Παπιδάκης (84’ Ράλλης), Ζουρούδης, Μπόσιος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Λάμπρος, Χουσεΐν, Σέμπρος, Κορωνιάς (78’ Βελετάκος), Παντελιάς (90’ Χαμόλι), Παπακωνσταντίνου, Φετολλάρι, Δρούγκας, Χρήστου, Μιχαηλίδης, Σαλίβερος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money