Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΡΩΠΙ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 0–2



Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε ο Αστέρας Βάρης. Επεβλήθη εκτός έδρας του Κορωπίου με 2-0 ύστερα από καλή εμφάνιση. Το Κορωπί υπέστη δεύτερη ήττα παρά την φιλότιμη προσπάθεια των παικτών του. Τα τέρματα επιτεύχθηκαν ένα ανά ημίχρονο. Στο 14’ το 0-1 με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (χέρι εντός περιοχής) του Μίχου και στο 47’ το 0-2 με προσπάθεια και πλασέ του Κούτρου. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν στο 82’ όταν κέρδισαν πέναλτυ (χέρι εντός περιοχής του Μίχου), αλλά το σουτ του Πασά που ανέλαβε την εκτέλεση, απέκρουσε προσωρινά ο Μαρινάκης και στην επαναφορά της μπάλλας έγινε σουτ ψηλά άουτ.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Ρούντος.
ΚΟΡΩΠΙ (Κερκύρας): Κονόμι, Φουντοραδάκης, Ράπτης, Στυλ. Αλεξίου, Μουρούτης, Ντούνης, Χαρίσης (89’ Ζύκα), Β. Παπαδόπουλος, Βουλωμένος (80’ Ντόκας), Πασάς (85’ Καλαμάτας), Θ. Βλάχος (87’ Δήμας).
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Τσακύρης (78’ Μαραγκός), Μαυροθαλασσίτης (90’ Γιαμάς), Μίχος, Κούτρος (86’ Κοτζάι), Δ. Παπάζογλου, Γκιέργκι (63’ Νιούμαν).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money