Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ο ΓΙΑΡΕΝΗΣ…



Έκπτωτος ο Γιαρένης! Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό (2 ετών) από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο… Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό αλλά είναι δεδομένη.
Πρόκειται για την γνωστή -προ έτους- προσφυγή Παπαμακάριου κατά Γιαρένη, για παρεμβάσεις του τελευταίου στην διαιτησία και τον διορισμό παρατηρητών αγώνων της ΕΠΣΑΝΑ, προβαίνοντας σε αλλαγές προσώπων (παρατηρητών) αφού είχε ήδη ολοκληρωθεί το πλάνο ορισμού διαιτησίας, χωρίς να ζητήσει την σύμφωνη γνώμη ή να ενημερώσει τον τότε αρχιδιαιτητή Αριστ. Σπανέα!
Όπως είχαμε γράψει εδώ και μήνες, η ποινή αναμενόταν αλλά άργησε καθώς η διαδικασία ήταν λεπτομερής και χρονοβόρα. Η απόφαση είναι εφέσιμη και αναμένεται -εντός οκτώ ημερών- να γίνει έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία μπορεί να μειώσει το ύψος της ποινής. Όχι όμως να εξαφανίσει την ποινή. Μετά, πρέπει ο Δ. Γιαρένης να παραιτηθεί αυτοδικαίως των αξιωμάτων του, να  αντικατασταθεί ακόμη κι από μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, να συμπληρωθεί το Δ.Σ. με το πρώτο αναπληρωματικό μέλος και να αναδειχθεί νέος πρόεδρος εκ των μελών της παρούσας διοίκησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money