Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΜΑΡΚΟ 1–2



Το τοπικό ντέρμπυ είχε 500 θεατές που έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση των δύο ομάδων, καθώς είχε πολλές φάσεις, χαμένα τετ-α-τετ, δύναμη, νεύρα, πέναλτυ, τρία γκολ και πολλές κίτρινες κάρτες, επτά συνολικά… Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο 91’ υπέρ της Μαρκό αλλά ο γηπεδούχος Κεραυνός -σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις- θα κάνει ένσταση (σήμερα Τρίτη 26/9/2017) για κακή εφαρμογή κανονισμών -με πολλές πιθανότητες επιτυχίας- λόγω της χρησιμοποίησης φανέλας με τον αριθμό 14 του σκόρερ Λάπα (ο οποίος είχε δηλωθεί στο Φ.Α. με το 16), αλλά στην διάρκεια των πανηγυρισμών του τέρματος που σημείωσε στο 91’, την πέταξε στο κουλουάρ του στίβου του γηπέδου, φόρεσε άλλη με τον σωστό αριθμό και λίγο μετά είδε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή (ενώ φορούσε το σωστό 16)! Μπερδεμένη ιστορία, από την οποία σίγουρα χαμένοι θα βγουν ο διαιτητής και ο αρμόδιος βοηθός (επειδή επέτρεψαν στον ίδιο παίκτη να αγωνισθεί με δύο φανέλες που έφεραν διαφορετικό αριθμό) αλλά πιθανόν και στην ομάδα του παίκτη, όχι επειδή έπαιξε με λάθος νούμερο στην πλάτη και σκοράρησε αλλά επειδή άλλαξε το νούμερο στην διάρκεια του αγώνα και παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα! Η αλλαγή της φανέλας (στην διάρκεια του αγώνα) έκανε κακό σε όλους…
Η Μαρκό έπαιξε αρκετά καλά αλλά νίκησε χωρίς να είναι καλύτερη στο παιχνίδι (είχε ποιότητα). Ο Κεραυνός ήταν εμφανώς καλύτερος, κι έχασε σωρεία ευκαιριών τόσο στο α’ μέρος όσο και στο διάστημα του β’ ημιχρόνου (65’) μέχρι να ανοίξει το σκορ η Μαρκό, με κτύπημα πέναλτυ του Γκαβασιάδη (0-1). Στο 73’ ο Μουσαράι με εκπληκτική κεφαλιά (σε κόρνερ του Κοντογιάννη) ισοφάρισε 1-1. Όμως η ποιότητα των παικτών της Μαρκό, που ήταν καλά στημένοι στο γήπεδο, απέφερε νέες ευκαιρίες και τελικά την νίκη (91’) με ωραιότατο τελείωμα του Λάπα (1-1).
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Καραθανάσης. Ο διαιτητής έγραψε αναλυτικά στο φύλλο αγώνα το συμβάν με τον Λάπα και η Μαρκό το υπέγραψε με επιφύλαξη.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Βεζύρης, Δ. Λιούμης, Κατσίκης (71’ Ν. Βανγκέλι), Σότα, Ξένος, Τσίκλος, Έλενας, Κακαράς, Μουσαράι, Δογάνης (49’ Κοντογιάννης), Ντάη.
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης (69’ Σκόρδας), Πλίτσης, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννη, Μερκούρης (74’ Γκιούζι), Γκαβασιάδης (93’ Δημητρίου), Σάντρια (71’ Λάπας), Μασκλαβάνος.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money