Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–1


Το γκολ (0-1) του Ξενάκη με κεφαλιά


Η πλήρης επικράτηση της Ατλαντίδας μετετράπη σε ισοπαλία (1-1) από τον μαχητικό αλλά ανούσιο και φλύαρο Παθιακάκη, που είχε την τύχη σε μία από τις λίγες ευκαιρίες του να προηγηθεί στο σκορ. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν σαφή υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και στάθηκαν πολύ άτυχοι, αφού είχαν 3 δοκάρια και αρκετές ακόμη σημαντικές ευκαιρίες για να επιβληθούν του αντιπάλου τους.
Στο 18’ ο Σιούτης αστόχησε σε τετ-α-τετ και λίγο αργότερα (26’) ο Καστής είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Στο 34’ ο προωθημένος Ξενάκης με καρφωτή κεφαλιά (μετά από κτύπημα κόρνερ) πέτυχε το 0-1. Για μικρό διάστημα στη συνέχεια, ο Παθιακάκης έδειξε στοιχεία καλής ομάδας.
Πάντως, η Ατλαντίς διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο β’ ημίχρονο (ιδιαίτερα μετά το 70’). Ο Σιούτης αστόχησε και πάλι σε απίστευτο τετ-α-τετ (διαγώνιο πλασέ μόλις άουτ) ενώ φοβερό σουτ του Γιαννόπουλου στο 73’ και νέα προσπάθεια του Σιούτη στο 81’, έστειλαν την μπάλλα στα δοκάρια του Σπανού, που έκανε τουλάχιστον 2 εξαιρετικές επεμβάσεις, σώζοντας την εστία του!
Στο 90’ απεβλήθη απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Ρακιτζόπουλος, γιατί πέταξε την μπάλλα στο πρόσωπο αντιπάλου και στις καθυστερήσεις (91’) ο Σιούτης ισοφάρισε με σουτ (1-1), ύστερα από απόκρουση αμυντικών και του τερματοφύλακα σε προσπάθεια του Καρακώστα.
Διαιτητές: Μανιώτης – Β. Τζαφόλιας, Γκόντα.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης): Αραχωβίτης, Θεοδωράκης (75’ Γεωργιόπουλος), Γιαννόπουλος, Περιβολάρης, Μπενέκος, Καββαδίας (85’ Κωτσάκης), Κάτση (46’ λ.τρ. Αναστασίου), Καρακώστας, Σιούτης, Μαργέτης, Καστής.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Αγγελίνας, Ανεζύρης (64’ Διαμαντόπουλος), Ξενάκης, Ταμάμης, Φωτίκας, Θεοδώρου (68’ Ντάσης), Κατσιγιάννης, Ιορδανίδης (62’ Ρακιτζόπουλος), Ρόμπολας, Γερογιάννης (79’ Τζάος).
 
Η κεφαλιά του Καστή στο δοκάρι (26')

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money