Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ




* ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 0-3:
Ο Πρωτέας προκρίθηκε με καθαρή νίκη επί του γηπεδούχου (αλλά ελλιπούς λόγω Τετάρτης) Καπανδριτίου, που προσπάθησε για το καλύτερο αλλά ακόμη δεν είναι αρκετά έτοιμο. Το 0-1 στο 8’ ο Μίνα με σουτ εκτός περιοχής. Στο 25΄ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Σαρρής απέκρουσε πέναλτυ που εκτέλεσε ο Πλάκα αλλά στο 34’ο Πλάκα πέτυχε το 0-2 με πλασέ. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (47’) ο Αναγνώστου με κεφαλιά μετά από κτύπημα κόρνερ, σημείωσε το 0-3. Στο 88’ ο διαιτητής Φωστέρης (Βάλλας, Αλεξοπούλου) απέβαλε τον Μπαλογιάννη για εξύβριση …συμπαίκτη του!
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (Πάντος): Σαρρής (89’ λ.τρ. Αλεξίου), Μπούσι, Λίκο, Πίρρα, Κων. Μαντάς, Κατσαούνης, Βλάχος, Νέλι, Ξεν. Μαντάς, Άκης Βασιλάκος, Σπ. Τσαλίδης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Λάζαρης): Παππάς, Τσιαγκάνης, Χάλαρης, Νίνα (46’ Καλαβρός), Αναγνώστου, Τσιάτσιος (46’ Μπαλογιάννης), Παπαγεωργίου (46’ Ντούνι), Διακορώνας, Πλάκα, Θάνος, Χύκα.

* ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 0-1:
Αφού έχασε πλειάδα ευκαιριών για γκολ, ο Αστέρας Βάρης νίκησε στην παράταση την γηπεδούχο Σταμάτα με 1-0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Κριλής με σουτ στο 115’.
Στην διάρκεια του β’ ημιχρόνου τραυματίσθηκε κι απεχώρησε από το παιχνίδι ο Παπανικολάου του Αστέρα. Διαιτητές: Μπερέτας – Κακάνης, Κουλοχέρης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Γκέργκι, Διακρούσης, Μαγγίνας, Τσακίρης (75’ Κοτζάι), Παπανικολάου (88’ λ.τρ. Γιαμάς), Μίχος, Κούτρος, Μαραγκός, Παπάζογλου.

* ΘΗΣΕΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0-1:
Στον μοναδικό αγώνα μεταξύ ομάδων της Α’ κατηγορίας, τα Γλυκά Νερά προκρίθηκαν (1-0) στην παράταση επί του γηπεδούχου Θησέα Ν. Μάκρης. Το παιχνίδι ήταν «ανοικτό» σ’ όλη του την διάρκεια, με χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο νικητής κρίθηκε στο 118’ με πέναλτυ που κέρδισε ο Μπουγατσιάς κι εκτέλεσε ο Χίσο. Διαιτητές: Μανιώτης – Λάμπρου, Χόικας.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης (46’ Νικολέας), Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Τσατσούλας, Οικονόμου, Διασίτης (75’ Δημητρίου), Ανδρεαδάκης (105’ Βλασσόπουλος), Ζιάγκος, Κατσούγκρης, Ιωάννου (63’ Γεωργάτος).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Συμβουλίδης (46’ Ρέκα), Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Μπελεβέτης (63’ Βάρδας), Αλεξίου, Νάνος, Γάσπαρης (74’ Μπουγατσιάς), Χίσο, Στίσι (107’ Κουφοκώστας).

* ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0-2:
Την πρόκριση πήραν τα Καλύβια που επικράτησαν 2-0 εκτός έδρας της Νίκης Δροσιάς. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν στο 5’ ο Ντίνος με κεφαλιά και στο 86’ ο Πασκάλι με σουτ από την μεγάλη περιοχή. Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μπουξμπάουμ, Πολίτης.
ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ζορμπάς): Γκιόκας, Μητρόπουλος, Μπαμπιάν, Χρ. Γκέσουρας, Κλ. Μπέτσης, Γιαβρής (80’ Μαριώλας), Καλαμάρας (53’ Αγγελόπουλος), Νταγκούλης, Ασημακόπουλος, Απ. Γκέσουρας (53’ Μίχας), Μηλιώτης (72’ Ελευθερίου).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Γαλανάκης, Καραγιάννης, Τσουμανάι, Χριστόπουλος, Γ. Κετέογλου, Κοτλίδας, Κοτσίου (64’ Πασκάλι), Ντίνος (46’ Χατζής), Χρυσοχόου (46’ Κάιδος), Καρελιώτης (54’ Αλεξίου), Πάτσης.

* ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 4-3:
Εξαιρετικό παιχνίδι του γηπεδούχου Μαύρου Αετού, που έπιασε στον «ύπνο» τον ελλιπή (κυρίως στις θέσεις της άμυνας) Σαρωνικό και τον απέκλεισε! Μόλις στο 4’ ο Κρυεμάντι με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1 αλλά στο 10’ ο Τζίκα με απευθείας κτύπημα φάουλ ισοφάρισε 1-1. Στο 22’ ο Παπαθανασίου με σουτ σημείωσε το 2-1 για τους γηπεδούχους και στο 35’ ο Παπακωνσταντίονυ με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για λογαριασμό του Σαρωνικού 2-2. Το ημίχρονο, πάντως, βρήκε πάλι τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα στο σκορ με 3-2 από νέο τέρμα με προβολή του Παπαθανασίου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και πάλι στο 60’ με γκολ του Χαρίτου (3-3), που έκλεψε την μπάλλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά στο 65’ ο Τζίκα με το δεύτερό του τέρμα (με σουτ εκτός περιοχής) έδωσε την νίκη και την πρόκριση στον Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου (4-3), ολοκληρώνοντας την έκπληξη. Διαιτητές: Τριγάζης – Κουτζιακουτζίδης, Γκούβας.

* ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2-1:
Καλύτερο το Συκάμινο πέτυχε εντυπωσιακή νίκη – πρόκριση 2-1 επί του δυνατού Παλλαυρεωτικού, που δεν επιβεβαίωσε την θεωρητική ανωτερότητά του… Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, προηγήθηκαν στο 20’ με πολύ ωραίο σουτ του Μωραΐτη (0-1). Έτσι έληξε το ημίχρονο αλλά νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν 3 καλές ευκαιρίες να σκοράρουν ενώ τους ακυρώθηκε και γκολ για οφ-σάιντ. Στο β’ μέρος η ανωτερότητα του Συκαμίνου επιβεβαιώθηκε με γκολ του Μπινιάκου που ισοφάρισε με σουτ (1-1) στο 55’ ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 74’ με κοντινό πλασέ του Μανούσιου (2-1), που εκμεταλλεύθηκε προσωρινή απόκρουση του τερματοφύλακα σε άλλο σουτ του Μπινιάκου (ο 27χρονος σέντερ-φορ αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Σχηματαρίου). Το Συκάμινο πανηγύρισε την πρόκριση αλλά ο Παλλαυρεωτικός πλήρωσε την υποτίμηση του αντιπάλου του. Διαιτητές: Καρράς – Ντόστης, Περδίκης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ (Κουμπής): Θωμά, Πρετάι, Νονάι, Τιμπλαλέξης, Φλώτσιος, Λασκαρίδης, Παλαιοσπύρος (80’ Καρύδας), Μαυρής (87’ Παπαπάνου), Μπινιάκος, Κανάρης, Τσαβδάρωβ (18’ λ.τρ. Μανούσιος).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης (50’ Καυκιάς), Πώχος, Μπεργιάννης (85’ Σπυρόπουλος), Πάνου, Δημητρόπουλος, Θεοφανίδης, Ασλάνι, Γιαχάεβ, Μωραΐτης.

* ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0-5:
Άνετη πρόκριση του Άρη Βούλας, που επεβλήθη με 5-0 του Πανσταυραϊκού στον Γέρακα. Από δύο γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Σπυρόπουλος (20’ και 30’), Θάνος (75’ και 85’) και το 5ο τέρμα πέτυχε ο Ταμπουράκης στο 60’. Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Γκόντα, Β. Τζαφόλιας.
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ (Λατσούνας): Ζέρβας, Κατσούλης (46’ Θ. Μήτρου), Ανδριώτης, Δ. Μήτρου, Καρράς (70′ Μηλιώνης), Κώτσης (57’ Γεωργακόπουλος), Τσολαρίδης, Γκιόνι (65’ Γκουντάς), Σάκκας, Κατσαρής, Λατσούνας.
ΑΡΗΣ Β. (Διαγγούλης): Μαυρίδης, Βελλής (60’ Θάνος), Γιαννόπουλος, Κωστόπουλος (46’ Βιδάλης), Μήτσιος, Λιώσης, Πάγκος (80’ Παναγιωτακάκος), Χρυσοσπάθης, Ταμπουράκης, Σπυρόπουλος, Κολτσίδας (78’ Τσαλδάρης).

* ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0-4:
Με δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, ο Αήττητος Σπάτων (που παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς) δεν δυσκολεύθηκε ν’ αποκλείσει τον γηπεδούχο Κουβαρά. Στο 14' ο Νικλητσιώτης άνοιξε το σκορ (0-1) και λίγο αργότερα ο Σκούμας σημείωσε το 0-2. Στο β’ ημίχρονο (50') πάλι ο Σκούμας διαμόρφωσε το 0-3 και στο 72’ ο Σεΐτι έκανε το 0-4. Στο 62' δοκάρι είχε ο Γκούμας. Διαιτητές: Κουτρομάνος – Μετακίδης, Μπαλάγκα.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Συρίγος, Μωυσιάδης, Τσίρος, Γκούμας, Σεΐτι, Σκούμας, Σκαφίδας (59’ Μπότσης), Βιδάλης (61’ Λαζάρου), Καινούργιος, Κατσικογιάννης, Νικλητσιώτης (72’ Κυριακού).

* ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 0-1:
Δύσκολη πρόκριση πήρε στον Κάλαμο ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών από τον γηπεδούχο Αμφιάραο που είχε εξαιρετικό τερματοφύλακα (τον Γιάννη Νικολάου). Το τελικό σκορ (0-1) διαμόρφωσε ο Σταματόπουλος στο 80’. Ο Αχιλλέας δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του. Διαιτητές: Πανούτσος – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Τσιμιλιώτης): Λιώνης, Μπούλιας (80’ Μπούσκος), Λάνι, Θανόπουλος, Καρακάσης, Γιουλάτος, Καραγιαννίδης (46’ Φούντας), Ι. Καλογερόπουλος, Σταματόπουλος (80’ Μπεκρής), Φουκαράς, Φέκας (85’ Αντωνακάκης).

* ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-4:
Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία προκρίθηκε ο Κεραυνός στον Διόνυσο. Στο 15’ είχε δοκάρι ο Έλενας, ο οποίος έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Ο Τσίκλος με κοντινό πλασέ στο 25’, πέτυχε το 0-1 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 50’ ο Μουσαράι σημείωσε το 0-2 και ο δραστήριος Έλενας στο 60’ και το 70’ ολοκλήρωσε με δύο δικά του τέρματα το σκορ υπέρ των φιλοξενουμένων. Ο Διόνυσος φάνηκε ανέτοιμος ακόμη. Διαιτητές: Μαλαμάς – Γκούγκαρης, Δήμας.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Αλεξόπουλος, Παλιούρας (70’ Χάχαλης), Βαϊόπουλος, Ροντάι, Ζαβακόπουλος, Αρβανίτης, Δ. Ραυτακόπουλος, Ευαγγελάτος, Ντόφης (60’ Καραγιάννης), Αλεξανδρόπουλος (74’ Κουκάι), Σκαφίδας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Βεζύρης, Δ. Λιούμης, Σάμιος (46’ Ν. Βανγκέλι), Σότα, Τσίκλος, Δογάνης (50’ Ξένος), Έλενας, Κακαράς, Μουσαράι, Κοντογιάννης (69’ Α. Λιούμης), Νταής. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money