Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΩΡΩΠΟΣ 0–0
Χωρίς νικητή η αναμέτρηση στην Ανάβυσσο. Καλύτερος ήταν ο Ωρωπός. Ο Σαρωνικός δεν είχε καλή απόδοση, περισσότερο στο κέντρο και την επίθεση… Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν ελαφρά υπεροχή αλλά ο Σαρωνικός αμυνόταν σωστά. Ο Ωρωπός απείλησε σοβαρά μόνο στο 30’ με σουτ από πλάγια θέση του Φιλλή αλλά ο τερματοφύλακας Χαντζάρας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν κάπως αλλά και πάλι ο Ωρωπός ήταν πιο επικίνδυνος. Στο 53’ ο Χαντζάρας σε τετ-α-τετ με τον Κανατά, έδιωξε με τα πόδια την τελευταία στιγμή. Στο 57’ μετά από σέντρα του Πούλου, η μπάλλα έφθασε στον Παπακωνσταντίνου, που ήταν μόνος προ του Οσμάν. Όμως, ο τερματοφύλακας του Ωρωπού απέκρουσε εντυπωσιακά. Ακολούθησε σουτ του Μπουκουβάλα που αποκρούσθηκε επίσης και μετά έγινε σέντρα σουτ, με την μπάλλα να περνά δίπλα από τον αμαρκάριστο Παπακωνσταντίνου και να βρίσκει το κάθετο δοκάρι! Στο 86’ απεβλήθη απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Θύμιος Τσομπανάκης για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.
Διαιτητές: Μανιώτης – Βιτσεντζάτος, Γκόντα.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Χαντζάρας, Μαλατάνος, Ευθ. Τσομπανάκης, Ζουμπουρλής, Στουραΐτης, Παπαγιάνι (46’ Πούλος), Θεοφ. Τσομπανάκης, Ναυπλιώτης, Μπουκουβάλας (91’ Ρόθος), Παπακωνσταντίνου, Χάσκα (46’ Θεοδωρίδης).
ΩΡΩΠΟΣ (Σκαρμούτσος): Οσμάν, Μανιώτης, Κανατάς, Αλιάι, Ζουβερέλης, Σκαρμούτσος, Τσέλια, Μπραχιμάι, Κων. Φιλλής, Κανάρης, Ευφραιμίδης (88’ Κοσμ. Φιλλής).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–4
Ο καλύτερος Παμπαιανικός νίκησε στο γήπεδο Αγίας Άννας με 4-1 την γηπεδούχο Δόξα. Το σκορ μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι παίκτες των φιλοξενουμένων ήταν λίγο πιο προσεκτικοί. Η Δόξα δέχθηκε δύο γκολ στην αρχή του αγώνα και αποσυντονίσθηκε… Το 0-1 σημείωσε στο 5’ ο βενιαμίν της ομάδας Χρήστος Γκιόκας (γεν. το 2003) και το 0-2 στο 7’ ο Σέλβια. Στο υπόλοιπο α’ μέρος υπερείχε ο Παμπαιανικός αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν συνεχώς στον διαιτητή γιατί «μοίραζε» κίτρινες κάρτες στους παίκτες τους! Στο 54’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκιοϊντέσι και στο 64’ η Δόξα μείωσε (1-2) με αυτογκόλ του Λαλαούνη σε σουτ του Γκίνι. Στο 75’ ο Παμπαιανικός κέρδισε πέναλτυ που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπασωτηρίου (1-3). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 81’ ο Λαγός. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες αφού στο 67’ απεβλήθη και ο Τσούπης, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Πανούτσος – Κουτζιακουτζίδης, Πολίτης. Οι γηπεδούχοι διατύπωσαν έντονα παράπονα για την συμπεριφορά του διαιτητή στους παίκτες τους…
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Μπίστας (78’ Θεοδώρου), Κορμπάκης, Τσούπης, Βλάμης, Καλλιανέζος, Νταλάνι, Γκιοϊντέσι, Γκίνι (70’ Διονυσάτος), Κωτσαδάμ (57’ Σούλης), Παϊτέρης (46’ Μιχαλόπουλος).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσέρτος): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου (82’ Γκόμπλιας), Λάβδας, Παρθένης (66’ Δημήτρουλας), Γκιόκας (78’ Μυρτάι), Λαγός (82’ Καπρέλης), Τσιγάρας, Σέλβια.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2–1
Σημαντική νίκη της Βουλιαγμένης, που κατακτήθηκε με μεγάλη προσπάθεια των παικτών της ειδικά στο β’ ημίχρονο. Δίκαιη επικράτηση των γηπεδούχων. Ο Αχιλλέας στάθηκε αρκετά καλά αλλά δημιούργησε κι έχασε λίγες ευκαιρίες και μόλις στο 87’ κατάφερε να σημειώσει γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 58’ ο Παφίτης (1-0) και στο 74’ ο Αχλαδιώτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 87’ ο Καραγιαννίδης.
Διαιτητές: Φωστέρης – Σπίθας, Σοφιάς.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Καπίρης (83’ Πρέλα), Πολάτος, Πλάκα, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Γιάννης (75’ Χαντάντ), Παπαβασιλείου, Παφίτης (86’ Γκούμας), Παντ. Μαντακίδης, Αχλαδιώτης (90’ Τοπάλης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Τσιμιλιώτης): Λιώνης, Μπούλιας (86’ Καπούλας), Λάνι, Θανόπουλος, Καρακάσης, Γιουλάτος, Ιω. Καλογερόπουλος, Φουκαράς (76’ Καραγιαννίδης), Σταματόπουλος (62’ Φούντας), Γ. Καλογερόπουλος, Φέκας.

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1–0
Η έλλειψη γκολτζή ήταν εμφανής από την ομάδα της Σταμάτας, η οποία τελικά νίκησε γηπεδούχος τον Γέρακα, με γκολ του Γιάννη Μπερμπάντη στο 31’. Γενικά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο γήπεδο κι έχασαν κάποιες ευκαιρίες αλλά και ο Γέρακας δεν είχε σπουδαία απόδοση. Μόνο προς το τέλος της συνάντησης δημιούργησε μια ευκαιρία, που απεσόβησε ο φορμαρισμένος Μαμάης...
Διαιτητές: Τριγάζης – Αλεξοπούλου, Γκούβας.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης-Κοπελάκης): Μαμάης, Τσατσαράγκος, Στάθ. Κολώτας, Μπόρας, Δ. Δεσύλλας, Σ. Δεσύλλας, Χαρ. Μανουσάκης (61’ Παπάζης), Κ. Πέππας (46’ Φαραντάκης), Δημητρίου (81’ Ρίζος), Μπερμπάντης (62’ Χαμπέρης), Σμυρναίος.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Σιώκης (63’ Βάσσιος), Πατρινός (46’ Βιγκάνι), Στέφ. Παπαδόπουλος, Ιω. Βλαχιώτης, Δημητριάδης, Μπερέτης, Αλ. Καλούδης (60’ Καγιάς, 75’ λ.τρ. Δριλάκης), Μουτζακάς, Κουτρομάνος, Πίτσιος.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΡΤΕΜΙΣ 0–0
Το Κρυονέρι στάθηκε καλύτερα από την (καλή αμυντικά) Αρτέμιδα αλλά δεν πέτυχε γκολ και το ματς έμεινε στο 0-0. Οι γηπεδούχοι δικαιούταν τη νίκη, αφού διατήρησαν την υπεροχή σχεδόν σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Η Άρτεμις είχε καλή αμυντική λειτουργία αλλά επιθετικά …λίγα πράγματα.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Γουργιώτης, Δήμας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Τσούνης, Βαμβάτσικος, Κουτρώνας, Τουμπανάκης, Κανταρέλης, Μοσεσβίλι, Καμαρίτης, Καλογήρου, Θανασούλης (60’ Τουμάσης), Ζερμπίνης (46’ Σαχίνης), Σιατραβάνης (75’ Άννινος).
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Μπλάνας, Μπουλούμπασης, Καζάλας, Βασιλείου, Διαμάντης, Τογιάλλι (38’ Γκούτσιας), Τσούκα, Τσουκαλάς (75’ Αϊδώνης), Μοιρασγεντής, Ράσα (46’ Φυτιλής). Γ. Παπάζογλου.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1–2
Μεγάλη εκτός έδρας (στην Ραφήνα) νίκη σημείωσε η Νίκη Δροσιάς επί του Αετού Πικερμίου με 2-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και δημιούργησαν τις πρώτες ευκαιρίες με τον Ρακιπλάρι στο 8′ και στο 12′. Σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την απόδοσή τους, πήραν πρωτοβουλίες και άνοιξαν το σκορ στο 26’ με καρφωτή κεφαλιά του Δρόσου (0-1). Αργότερα έδωσαν χώρο στον Αετό, ο οποίος διατήρησε την κατοχή της μπάλλας αλλά εκτός από ένα μακρινό σουτ του Αλ. Κονταρίνη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Γκιόκας με την βοήθεια του δοκαριού, δεν κατάφερε κάτι περισσότερο. Στο β’ μέρος ο Αετός πίεσε με τους νεοεισελθόντες Μουλλάκη και Καραβατάκη, όμως η Νίκη ήταν «καλοστημένη» και πέτυχε δεύτερο τέρμα με τον Κ. Μίχα στο 79′ (0-2). Στο τέλος (85’) οι παίκτες του Αετού μείωσαν για το τελικό 1-2, με σκόρερ τον Μποζίνη.
Διαιτητές: Κάντζος – Β. Τζαφόλιας, Μπαλάγκα.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Βοτσίδης, Δημητρίου, Μπαξεβάνης (80′ Πράπας), Μπαράκος, Αλ. Κονταρίνης, Φρίγγης, Μάργαρης (50′ Μουλλάκης), Μαραγκουδάκης (75’ Μποζίνης), Ρακιπλάρι, Μποϊμπέι, Σπηλιωτάκης (46′ Καραβατάκης).
ΝΙΚΗ ΔΡ. (Ζορμπάς): Γκιόκας, Κούζας, Παναγιωτίδης (77′ Πολύζος), Καρατσίκος, Χρ. Γκέσουρας, Γιαβρής, Μητρόπουλος, Νταγκούλης, Μίχας (87′ Αγγελόπουλος), Απ. Γκέσουρας (65′ Μηλιώτης), Δρόσος (92′ Μπαμπιάν).

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 7–1
Εύκολη επικράτηση του γηπεδούχου Παλλαυρεωτικού επί του Μαύρου Αετού, με 7 γκολ και 3 δοκάρια! Ικανοποίησε τους 200 περίπου οπαδούς του που βρέθηκαν στο γήπεδο «Γ. Ραφιάς». Από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων. Το σκορ άνοιξε ο Μπεζέρα στο 14’ και ο ίδιος στο 19’ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια πέτυχε άλλα δύο γκολ (στο 21’ και στο 28’) ο Ασλάνι για το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 41’ με τον Ε. Γκιάτα στο 41’. Στο 55’ ο Ασλάνι έκανε χατ-τρικ σημειώνοντας το 5-1 και ο Β. Γιαχάεβ διαμόρφωσε το τελικό 7-1 με δύο ακόμη τέρματα (στο 60’ και στο 70’). Στην εκπνοή του αγώνα ο Μαύρος Αετός κέρδισε πέναλτυ που εκτέλεσε ο Πανανής, κι απέκρουσε ο Κάπα!
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Χόικας, Κουλοχέρης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Καυκιάς (58’ Δημητρόπουλος), Πώχος (61’ Κωνσταντινίδης), Θεοφανίδης, Πάνου, Μωραΐτης, Μπεζέρα (71’ Σπυρόπουλος), Ασλάνι (61’ Καρέλης), Παπαγεωργίου, Β. Γιαχάεβ.
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Κανέλλος, Καμάρας (31’ Τοτόμης), Λόης (57’ Π. Κωνσταντόπουλος), Τσεβάς, Δ. Βασιλάκος, Θεοδωρής, Παπαθανασίου (79’ Πανανής), Γκ. Γκιάτα, Σωτήρχος, Τζίκα, Ε. Γκιάτα.

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 5–0
Ο Πρωτέας επικράτησε άνετα του Αφιδναϊκού με 5-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με πέναλτυ που κέρδισε ο Αναγνώστου, κι εκτέλεσε επιτυχώς ο Πλάκα (1-0). Στο 30’ δεύτερο πέναλτυ κέρδισε ο Βίλα και το κτὐπησε ο ίδιος, κάνοντας το 2-0. Στο 43’ ο Βίλα με σουτ βολέ εκτός περιοχής πέτυχε το 3-0. Στο 60’ πάλι ο Βίλα (χατ-τρικ) με ωραία ενέργεια και πλασέ σημείωσε το 4-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καλαθάς στο 90’ με κοντινό πλασέ (5-0). Ο Αφιδναϊκός ήταν ακίνδυνος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Πρωτέας έπαιξε σοβαρά και νίκησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Διαιτητές: Καρράς – Χριστόπουλος, Περδίκης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Λάζαρης): Γ. Παππάς, Τσιαγκάνης, Χάλαρης, Νίνα (80’ Κουλικούρδης), Αναγνώστου, Καλαβρός, Θάνος, Διακορώνιας (62’ Καλαθάς), Πλάκα, Βίλα (85’ Ντούνη), Παπαγεωργίου (66’ Τσαλικίδης).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Καραούλης): Πέτρο, Δήμας (72’ Δ. Κουτσούκος), Μπαρούτι, Γκούβαρης, Νυχάς, Κλίσι (59’ Κυρκασιάδης), Σιαδήμας, Ράπτης, Σκούρας, Δαφνάς, Ζέγκος-Λακαφώσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money