Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2–3



Τα Γλυκά Νερά πήραν σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 (όπως και πέρυσι) από τον Νικολακάκη, στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλύτερα στο παιχνίδι ενώ οι γηπεδούχοι έδειξαν στο τέλος στοιχεία κούρασης από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης για το Κύπελλο… Πάντως, ο Νικολακάκης προηγήθηκε στο 20’ μετά από προσπάθεια του Μαβίδη, απόκρουση του τερματοφύλακα Καταχανάκη και «στραβοκλωτσιά» του Αλεξίου, που έστειλε την μπάλλα στο «Γ» της εστίας του (αυτογκόλ, 1-0).
Παρά την «ψυχρολουσία» τα Γλυκά Νερά ανέλαβαν πρωτοβουλία στις κινήσεις, κι έχασαν ευκαιρίες με κεφαλιά του Νάνου και τετ-α-τετ του Γάσπαρη, μέχρι που έφθασαν (44’) στην ισοφάριση με πλασέ του Μπουγατσιά σε προσπάθεια από πλάγια θέση του Στίσι (1-1).
Πολύ νωρίς στο β’ μέρος (48’), οι φιλοξενούμενοι «γύρισαν» το παιχνίδι, με σουτ του Χίσο από το ύψος της περιοχής (1-2). Στο 58’ από λάθος του Βατίστα, πήρε την μπάλλα ο Μαβίδης, μπήκε στην μικρή περιοχή και πλάσαρε για το 2-2. Ακολούθησε ένα 10λεπτο αμφίρροπης αναμέτρησης ενώ οι γηπεδούχοι έχαναν σιγά-σιγά τις δυνάμεις τους.
Στο 74’ και πάλι ο Μπουγατσιάς, με κεφαλιά σε σέντρα του Αλεξίου πέτυχε το 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα καθώς ο Νικολακάκης δεν απείλησε για την ισοφάριση και τα Γλυκά Νερά είχαν ευκαιρίες και γι’ άλλα τέρματα….
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μπουξμπάουμ, Βιτσεντζάτος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Στουραΐτης, Δαμιανίδης (79’ Καβάσης), Τσαβουσιάν, Πάσσαρης, Νίκας, Κουμουλίδης (59’ Καλλέρης), Κωστόπουλος (13’ λ.τρ. Πάλμος), Κίτσιος (63’ Τσαπανίδης), Μαβίδης, Πιτσούνης, Γκίτζος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Ρέκα, Συμβουλίδης (35’ Στίσι), Βατίστας, Γεωργάκας, Γιουβανέλλης, Αλ. Αλεξίου (85’ Μπέντας), Νάνος, Γάσπαρης (72’ Βάρδας), Χίσο, Μπουγατσιάς (90’ Μπελεβέτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money