Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΣΕ ΚΡΙΣΗ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ



Ύστερα από μια θυελλώδη συνεδρίαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και στην διάρκεια της οποίας ακούσθηκαν βαριές λέξεις εις βάρος συγκεκριμένων διοικούντων (όπως οι κ.κ. Δαρδαμάνης και Γεωργοκίτσος), το προπονητικό δίδυμο του Α.Ο. Διονύσου που αποτελούσαν τα 3 τελευταία χρόνια οι κ.κ. Βαγγέλης Κουτσογιάννης και Γιώργος Κοπελάκης, απεχώρησαν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου για προσωπικούς λόγους. Και οι δύο ήταν παίκτες της ομάδας του Διονύσου και δημιούργησαν -με πολλή δουλειά- ένα αξιόμαχο σύνολο, αφήνοντας πίσω τους πολύ καλές εντυπώσεις.
Ουσιαστικά, όπως πληροφορηθήκαμε, ο σύλλογος του Διονύσου βρίσκεται στα όρια της διάλυσης… Οι περισσότεροι παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν, επικαλούμενοι προσωπικούς λόγους.
Ο προπονητής Βαγγέλης Κουτσογιάννης, έκανε την ακόλουθη δήλωση που συμμερίζεται και ο συνεργάτης του Γιώργος Κοπελάκης: «Ευχαριστώ τους παλιούς συμπαίκτες μου και φίλους από παλιά στην ομάδα του Διονύσου. Επίσης, τον γενικό αρχηγό Θωμά Ζούμπο για την εξαιρετική συνεργασία. Αποχωρώντας από την τεχνική ηγεσία αφήνω ένα σύνολο αξιόμαχο, που εμπνέει σεβασμό τουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια! Αφήνω ένα κορμό παικτών δεμένο και δουλεμένο, κι εύχομαι οι επόμενοι να κτίσουν πάνω σ’ αυτόν τον κορμό, για ψηλότερα πράγματα»!
Είναι χαρακτηριστικό ότι παίκτες-στυλοβάτες της ομάδας, όπως οι έμπειροι Καρατσίκος και Μαρώλιας, βρίσκονται στο μεταίχμιο της αναζήτησης μιας άλλης ποδοσφαιρικής στέγης…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money