Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. – ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ!


Πάντως, από την χθεσινή συνεδρίαση της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ βγήκε είδηση! Πριν ακόμη συνεδριάσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ, υπέστη την πρώτη της ήττα! Αντικαταστάθηκε ένα μέλος της! Λες και δεν ήξεραν ότι ο κ. Παναγιώτης Τσίκλος δεν θα δεχόταν ή δεν θα ήθελε να μετέχει μιας τόσο κρίσιμης Επιτροπής, η νέα διοίκηση της Ένωσης υπό τον κ. Γιαρένη τον αντικατέστησε με τον παλιό γνωστό από συγκεκριμένες αποφάσεις της ίδιας Επιτροπής, όταν ξαναήταν μέλος της (και συγκεκριμένα πρόεδρός της) κ. Σωτήρη Καλαμάρα! Παλιά ξινά σταφύλια… Ο συγκεκριμένος είχε παραιτηθεί από την ίδια θέση στις 25/11/2013, χωρίς να δηλώσει την αιτία!
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ ήταν καταλυτική: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: Σας γνωρίζουμε ότι την θέση του κ. ΤΣΙΚΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. αναλαμβάνει ο κ. ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ». Ούτε ο λόγος της αλλαγής αναφέρεται ούτε με πιο τρόπο ελήφθη η απόφαση (αν υπήρξε ή όχι ψηφοφορία, αν διεφώνησε κανείς) ούτε ο λόγος της επιλογής του συγκεκριμένου νέου μέλους της πολύ σημαντικής Επιτροπής! Διερωτώμεθα, αν τα μέλη του Δ.Σ. έχουν γνώση της ευθύνης τους ή όχι!
Θυμίζουμε για όσους δεν γνωρίζουν, ότι το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ στις 27 Αυγούστου 2012 είχε ορίσει την σύνθεση της τότε Πειθαρχικής Επιτροπής, ως εξής: Κώστας Αντιπαριώτης πρόεδρος, Σωτήρης Καλαμάρας και Ανδρέας Καραγκιόζης μέλη. Μεταξύ άλλων, στην ίδια συνεδρίαση (της 27/8/2012) είχε γίνει δεκτό και το αίτημα του τότε προέδρου του Δ.Σ. κ. Βελτανιώτη, να αναλάβει χρέη επίσημου συμβούλου του, ο τότε εξωδιοικητικός παράγων Δημήτρης Γιαρένης. Αργότερα, όταν ο κ. Αντιπαριώτης παραιτήθηκε, ο κ. Καλαμάρας παρέμεινε μέλος της Επιτροπής. Και παραιτήθηκε τον Νοέμβριο 2013 άνευ πραγματικής αιτίας, μαζί με τον κ. Παπαμιχαήλ, που είχε στο μεταξύ αναλάβει χρέη προέδρου.
Πραγματοποιώντας μια «επιστροφή στο παρελθόν», η νέα διοίκηση επανέφερε στην Πειθαρχική Επιτροπή τον κ. Καλαμάρα!

ΠΡΟΩΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ!
Μπορεί να μην θέλουμε να γράψουμε πολλά για την διοικητική ανεπάρκεια και τα συνεχή λάθη στις επαναλαμβανόμενες με διορθώσεις δημοσιεύσεις προκηρύξεων της νέας διοίκησης της Ένωσης (είναι νωρίς ακόμη) αλλά δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε και σε αμετροέπειες που άκριτα συμβαίνουν σε Επιτροπές της ΕΠΣΑΝΑ. Γράψαμε π.χ. ότι στην Τεχνική Επιτροπή υπάρχουν παράπονα από την συμμετοχή μελών-βοηθών, που δεν είναι «συμβατά» με το αντικείμενο. Θα επανέλθουμε σε σύντομο χρόνο για το θέμα αυτό.
Επίσης, υπήρξαν σημαντικές αλλαγές σε μέλη τουλάχιστον δύο ακόμη Επιτροπών, χωρίς να ανακοινωθούν! Αρχικά ανακοινώθηκε ότι η Οικονομική Επιτροπή έχει πρόεδρο τον Ξ. Ρούσση και μέλη τους κ.κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλο, Γιώργο Πουρνάρα και Γιάννη Γκαράνη. Οι δύο από τους 3 έχουν ήδη αντικατασταθεί στα «κουφά», και η σύνθεση πλέον της Οικονομικής Επιτροπής απαρτίζεται από τον πρόεδρο κ. Ρούσση, κι από τα μέλη Θανάση Μεντζαφό, Κώστα Κοντούλα και τον εναπομείναντα Γιώργο Πουρνάρα. Τόσο ο κ. Αλεξόπουλος όσο και ο κ. Γκαράνης, έμειναν με την αρχική ανακοίνωση να λένε ότι τους επέλεξαν αλλά τους άλλαξαν χωρίς να αντιληφθούν τον λόγο…
Επίσης, η αρχική σύνθεση της Επιτροπής Υποδομών είχε πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Κορμανιώτη και μέλη τους κ.κ. Γιάννη Παπασταματίου, Παναγιώτη Ρουσόπουλο και Γιάννη Μπαβέλα. Οι κ.κ. Παπασταματίου και Ρουσόπουλος «κόπηκαν νύχτα» (προφανώς επειδή είναι προπονητές, αλλά δεν το ήξεραν;) κι αντικαταστάθηκαν από τους κ.κ. Θεόδωρο Μίχα και Τάσο Καμήλαλη.
Δεν αμφισβητούμε κανένα, αλλά λίγη παραπάνω προσοχή σε τέτοιες σοβαρές τοποθετήσεις, δεν βλάπτει…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money