Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ!



Ύστερα από επίμονες προσπάθειες δύο ετών του νεαρού επιχειρηματία Διαμαντή Δάβρη, επανιδρύθηκε ο ιστορικός Α.Ο. Χαλκουτσίου Ωρωπού! Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Δάβρης εξασφάλισε το καταστατικό του Αστέρα Διονύσου, μετά από παραχώρηση του πρόεδρου του Νίκου Λαγομιτζή. Κατέθεσε το καταστατικό στο οικείο Ειρηνοδικείο και ο νέος σύλλογος θα ονομάζεται Α.Σ. Χαλκουτσίου, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο πολλών Χαλκουτσαίων. Μετά από επτά χρόνια αδράνειας, το σωματείο επανασυστήθηκε και θα επαναλειτουργήσει.
Τώρα γίνεται αγώνας δρόμου για την εγγραφή ιδρυτικών μελών, ώστε να είναι εφικτή η έγκαιρη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Αν και ο χρόνος είναι περιορισμένος, οι νέοι παράγοντες του Χαλκουτσίου καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν.
Η αποδοχή των φιλάθλων της περιοχής του Χαλκουτσίου είναι δεδομένη και αρκετοί παράγοντες προτίθενται να στελεχώσουν τον σύλλογο. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η προσπάθεια του πρώην παίκτη και προπονητή του Χαλκουτσίου Κώστα Γιώτη, στην στελέχωση της ομάδας με παίκτες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money