Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Ο Σ.Π.Π.ΑΝ.Α. ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ



Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τους προπονητές – ποδοσφαιριστές:
«Αγαπητοί συνάδελφοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε στα εξής σοβαρά θέματα, τα οποία πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας:
Α. Ποδοσφαιριστής εν ενεργεία δεν μπορεί να έχει ταυτότητα προπονητή τριετίας από την Ε.Π.Ο. ή ταυτότητα προπονητή από την Ένωσή μας. Οι κάτοχοι τέτοιας ταυτότητας πρέπει να την καταθέσουν στην Ε.Π.Ο. και να δηλώσουν ότι είναι ανενεργή για όσο διάστημα είναι ποδοσφαιριστές.
Β. Ποδοσφαιριστής ή άλλος παράγοντας που θα είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα με άλλη ιδιότητα πλην του προπονητή, δεν θα επιτρέπεται από τον διαιτητή να δίνει εντολές και να υποκαθιστά τον διπλωματούχο προπονητή, όπως έχουμε ζητήσει από την Ένωσή μας. Από τα τμήματα υποδομής μέχρι το ανδρικό τμήμα, που σε μεγάλο βαθμό το έχουμε πετύχει.
Γ. Σεβόμενοι όλους τους συναδέλφους αλλά και σεβόμενοι τον θεσμικό μας ρόλο, σας ενημερώνουμε ότι όσοι συνάδελφοι έχετε δίπλωμα UEFA C και θέλετε να προπονήσετε ανδρικά τμήματα, θα πρέπει μέσα στην σεζόν που διανύουμε να παρακολουθήσετε σχολή για το UEFA B. Σας προλαβαίνουμε να σας πούμε ότι ξέρουμε την  δυσκολία να μπείτε σε σχολή UEFA B.
Για τον λόγο αυτό θα ζητήσουμε επίμονα να γίνει σχολή στην Ανατολική Αττική. Όμως μην επαναπαύεστε σε αυτό, γιατί υπάρχει πρόβλημα με άλλους συναδέλφους, οι οποίοι έχουν διπλώματα Β & Α σε υπερδιπλάσιο αριθμό από τις ομάδες, κι έχουν και αυτοί το δίκιο τους. Επίσης, υπάρχει πρόβλημα και με τις ομάδες, για πρόστιμα…
Να ξέρετε ότι έχουμε τακτική επαφή με την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον κλάδο μας αλλά και για τα πρωταθλήματα».

* Επόμενο ανοικτό Δ.Σ. του Συνδέσμου στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ, έχει ορισθεί για την Τρίτη 23/8/2016, ώρα 9 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money