Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ



Όπως και πέρυσι τέτοια εποχή, ο Κεραυνός Κερατέας περνάει σοβαρές διοικητικές αναταράξεις, λόγω παραίτησης της διοίκησης Μακροδημήτρη αλλά κι έλλειψης ενδιαφέροντος από πλευράς μελών του συλλόγου, που μετέχουν στις Γενικές Συνελεύσεις, αρνούνται όμως να αναλάβουν τις ευθύνες της λειτουργίας του.
Την περασμένη Παρασκευή 1/7/2016 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, οι εργασίες της οποίας επιβεβαίωσαν ότι η κατάσταση στον ιστορικό σύλλογο της Κερατέας είναι δραματική, επειδή -κυρίως- υπάρχει υπέρογκο χρέος προς το ΙΚΑ… Στην Συνέλευση παρευρέθησαν και τα μέλη του συλλόγου (αντιδήμαρχοι σήμερα) κ.κ. Αδάμης και Αντωνίου, όπως και ο πρώην δήμαρχος αλλά και πρόεδρος του Κεραυνού κ. Λεβαντής.
Η διοίκηση Μακροδημήτρη παραιτήθηκε σύσσωμη και παρέδωσε «τα κλειδιά» του σωματείου στον δήμο, αφού εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της τελευταίας περιόδου. Ο απελθών πρόεδρος Θανάσης Μακροδημήτρης, τόνισε: «Παραιτούμαι διότι δεν αντέχω άλλο. Είναι λυπηρό αυτό που γίνεται. Όλοι ξέρουν να κρίνουν απ' έξω, αλλά το κάνουν χωρίς να έρθουν καν εδώ, να ακούσουν και να πουν κάτι. Εγώ φέρθηκα στα παιδιά άξια, η ομάδα είναι ξοφλημένη, χωρίς να έχουμε καμία οικονομική βοήθεια και χωρίς να έχουμε πάρει ευρώ. Ο Κεραυνός έχει πρόβλημα επιβίωσης. Εγώ βαρέθηκα να παρακαλάω για βοήθεια δεξιά κι αριστερά και να ακούω υποσχέσεις που μένουν υποσχέσεις, βάζοντας χρήματα από την τσέπη μου».
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο παλιός γενικός αρχηγός της ομάδας και αντιδήμαρχος σήμερα Γιάννης Αδάμης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι έχει δεσμευθεί για όσα εκείνος υποσχέθηκε και όχι για άλλες υποσχέσεις από άλλους! Εκεί παρενέβησαν μέλη της απερχόμενης διοίκησης, που παραπονέθηκαν ότι «η ομάδα έκανε προπόνηση χωρίς φώτα»… Επίσης, για το θέμα της οικονομικής επιχορήγησης, ο κ. Αδάμης είπε αυτή -όποτε εγκριθεί- να διατεθεί στην απερχόμενη διοίκηση (για την χρήση 2015-2016) και σ’ αυτό συμφώνησαν όλοι.
Ο πρώην δήμαρχος και πρόεδρος του σωματείου Κώστας Λεβαντής, υπογράμμισε ότι ο Κεραυνός έχει σοβαρό πρόβλημα λειτουργικότητας, λόγω του μεγάλου χρέους στο ΙΚΑ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο σύλλογος να έχει έσοδα. Και πρότεινε: «Να βγει ο δήμαρχος μπροστά, να βρει λύση, να αναλάβει πρωτοβουλίες».
Στο σημείο αυτό τον λόγο πήρε η γενική γραμματέας του Κεραυνού και δημοτική σύμβουλος Αρετούσα Μακρή, η οποία πολιτικοποίησε την συζήτηση, λέγοντας: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον Κεραυνό και ο δήμαρχος απουσιάζει, ενώ ξέρει να πηγαίνει σε άλλα σωματεία του δήμου Λαυρεωτικής»! Άμεσα επενέβη ο κ. Αδάμης, που διέψευσε την κ. Μακρή και ήλθε σε αντιπαράθεση μαζί της. Όμως, η κ. Μακρή συνέχισε: «Ο δήμαρχος δεν ήλθε προφανώς επειδή δεν τον ενδιαφέρει τι θα γίνει ο Κεραυνός. Πείτε, τι θέλετε να γίνει; Θέλετε να μην κατέβει ο Κεραυνός στο πρωτάθλημα; Να διαλυθεί και να υπάρχουν τρεις ομάδες στον δήμο; Δεν έχετε δώσει ούτε ένα ευρώ στον σύλλογο»!
Ο γιός του αποβιώσαντος παλιού προέδρου Άγγελου Θηβαίου, Άκης, ο οποίος πρόσφατα εξελέγη μέλος του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, ανέφερε για παράδειγμα τον ΑΟ Κορωπίου, που αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα με χρέη στο ΙΚΑ, τονίζοντας: «Πρέπει να κινηθούμε στον ίδιο δρόμο. Να πληρώνεται ένα ποσό από τον δήμο. Ίσως, κ. αντιδήμαρχε πρέπει να έλθετε σε επαφή με την δημοτική αρχή Κορωπίου. Αυτή είναι η εφικτή λύση. Αλλιώς, αν πάμε σε νέο καταστατικό, εμείς ως Κεραυνός δεν θα έχουμε σπίτι»!
Η Γενική Συνέλευση δεν κατέληξε σε καμία απόφαση! Δέσμευση δεν ήταν δυνατόν να εξασφαλισθεί από πλευράς διοίκησης του δήμου. Έτσι, έμεινε ο σύλλογος χωρίς διοίκηση, προπονητή και με λίγα δελτία παικτών, καθώς περί τους 12 ποδοσφαιριστές έχουν ήδη πάρει τα δελτία τους… Έστω κι αν προτεραιότητά τους είναι να παραμείνουν στον Κεραυνό εφόσον υπάρξει διοικητική λύση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money