Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΩΝ. ΚΩΤΣΑΙΝΑ



Ευχαριστήρια επιστολή του μέλους της απελθούσας Επιτροπής Διαιτησίας Κώστα Κώτσαινα: «Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Δ.Σ. της απελθούσας διοίκησης και προσωπικά στον πρόεδρο κ. Γρηγόρη Αποστολίδη, καθώς και στον ταμία της Ένωσης κ. Δημήτριο Δεστούνη, για την ιδιαίτερη τιμή που μου έκαναν, να αναλάβω μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας. Για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν εργάσθηκα σκληρά, για τις απαιτήσεις που απορρέουν από την θέση αυτή και θέλω να πιστεύω πως φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών.
Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο υποδομών κ. Γεώργιο Φλαμπούρη, όπως και τον αρχιδιαιτητή Εμμανουήλ Ντόμπροβιτς, για την συνεργασία που είχαμε.
Να ευχαριστήσω τους προέδρους και τους υπεύθυνους υποδομών όλων των ομάδων, για την στήριξη και την συνεργασία, καθώς και τους γονείς.
Εύχομαι στα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους, να είναι καλοί μαθητές, καλοί αθλητές, μα πάνω από όλα καλοί άνθρωποι. Ευχαριστώ θερμά τις κυρίες της γραμματείας της Ένωσης  κ. Σοφία Δογραμματζή και κ. Χαρά Κακουλάκη, για την πολύτιμη  βοήθειά τους καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.
Άφησα τελευταίους τους συναδέλφους διαιτητές, παλιούς αλλά και τα παιδιά της νέας σχολής, θέλοντας να τους πω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ!!! Συνεχίστε να διαφημίζετε την Ένωση σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, της Ευρώπης. Σε κάθε γήπεδο που σφυρίζετε, γιατί είστε οι καλύτεροι.
Συγχαίρω την νέα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, κι εύχομαι στον νέο πρόεδρο κ. Δημήτρη Γιαρένη, καθώς και σε όλο το Δ.Σ. καλή δύναμη, καλή επιτυχία»!
Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Κώτσαινας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money