Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ – ΝΕΑ ΟΜΑΔΩΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Σημαντική η απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού Κώστα Ντόνι, που έχει παίξει σε Παλληνιακό, Αθηναϊκό, Παναθηναϊκό, Απολλωνία (Α’ εθνική Κύπρου), Νέα Σαλαμίνα (Α’ εθνική Κύπρου), Kούκεσι (Α’ εθνική Αλβανίας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ: Επέστρεψε ο Αντώνης Καλογήρου, ο οποίος είχε φύγει εδώ και χρόνια για να αγωνισθεί στην Άνοιξη, την Σταμάτα και τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Κώστα Μπουγάτσια, ο οποίος πέρυσι αγωνίσθηκε στον Νικολακάκη και στην Κόρινθο. Ο παίκτης έχει αγωνισθεί σε πολλές ομάδες της Αττικής (Ατρόμητο, Κερατσίνι, Θρασύβουλο, Αίαντα Σαλ., Δόξα Βύρ., Αγ. Παρασκευή, Σούρμενα, Χαραυγιακό, Αιγάλεω). Επίσης, ο Ολυμπιακό Λ. απέκτησε και τον 22χρονο επιθετικό Μάριο Καραγιάννη από την Γλυφάδα, ενώ είχε αγωνισθεί και στις ακαδημίες του Ατρομήτου.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Μεταγραφική προσθήκη 20χρονου πραγματοποίησε ο Αήττητος, με την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Ναπολέοντα Γκούμα. Έπαιζε στις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ πέρασε κι από την Γλυφάδα.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Ο νεαρός επιθετικός μέσος Γιάννης Μαραγκός αποκτήθηκε από την Λαυρεωτική, όπως και ο έμπειρος τερματοφύλακας Γιώργος Παππάς. Ο 21 ετών Μαραγκός έπαιζε στον Πρωτέα, προερχόμενος από τις υποδομές της ομάδας της Π. Φωκαίας.
Ο Παππάς έπαιξε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Μαρκό, ενώ έχει αγωνισθεί επίσης με επιτυχία στον Κεραυνό Κερατέας, την Δόξα Κορωπίου, τα Καλύβια κ.α.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Μαλάι από τους Νικητές και τον 20χρονο επιθετικό Μιχάλη Χατζηεμμανουήλ από την Μάχη Μαραθώνος απέκτησε η Ατλαντίς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Ο 29χρονος επιθετικός Νίκος Μπαμπουλάκης, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Αετό Κορυδαλλού, αποτελεί το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, με την συναίνεση του προπονητή της ομάδας Νίκου Κόκκινου. Πρόκειται για έμπειρο και δυναμικό σέντερ-φορ, ο οποίος έχει αγωνισθεί παλαιότερα στα Μάλια και τον Κρουσσώνα. Επίσης, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου πήρε και τον 24χρονο στόπερ Γιώργο Οικονομόπουλο, που αγωνιζόταν στην Λεβάντε, ομάδα Γ' εθνικής. Στο παρελθόν έπαιξε στον Πανελευσινιακό, τον Ιωνικό και τον Αστέρα Μαγούλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money