Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ



Μετά το άτυχο γεγονός που αμαύρωσε για μια ακόμη φορά εφέτος την ιστορία του Αήττητου Σπάτων, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συνεδρίασε εκτάκτως την Τρίτη 29/4/2014 και καταδίκασε πάραυτα την συμπεριφορά του οπαδού του.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι για πολλοστή φορά ο Αήττητος επισημαίνει πως δεν θέλει τέτοιους οπαδούς είτε στο γήπεδό του είτε εκτός έδρας και ότι επιδιώκει την σχέση με φιλάθλους που διαθέτουν αθλητικό πνεύμα. Επιπλέον, ζητάει συγγνώμη από τον διαιτητή του αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την διαιτησία.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Δ.Σ. του Αήττητου Σπάτων, ακολουθεί: «Το Δ.Σ. του συλλόγου μας συνεδρίασε εκτάκτως την Τρίτη 29/4/2014 και ασχολήθηκε με το σοβαρό επεισόδιο επίθεσης και βιαιοπραγίας οπαδού του κατά του διαιτητή κ. Μανιώτη στον αγώνα της 26/4/2014 με την Αρτέμιδα, στο στάδιο Σπάτων.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Αήττητου καταλήξαμε στην απόφαση ότι το συγκεκριμένο συμβάν διέσυρε τον σύλλογο και την ιστορία του. Καταδικάζουμε το γεγονός και τον οπαδό που το διέπραξε. Δηλώνουμε ότι τέτοιους οπαδούς δεν τους θέλουμε και δεν τους έχει ανάγκη η ομάδα, ούτε στα εντός ούτε στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Το Δ.Σ. του Αήττητου επιθυμεί να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας μας φίλαθλοι που να τους διέπει αθλητικό πνεύμα.
Τα μέλη του Δ.Σ. θεωρούμε ότι αυτή ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή για τον ιστορικό σύλλογό μας, που καλλιεργεί το ποδόσφαιρο επί δεκαετίες στην περιοχή των Σπάτων και ζητούμε συγγνώμη από τον διαιτητή του αγώνα κ. Μανιώτη, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία επάνοδο στις καθημερινές του εργασίες. Τέλος, δηλώνουμε ως επίσημη διοίκηση του Αήττητου, ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την διαιτησία».
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Γιώργος Μαργέτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money