Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΝΙΚΗΤΕΣ (ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ) – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–2



Καλύτερη η Βουλιαγμένη στην Ανθούσα, προηγήθηκε 1-0 στο 10' με κοντινό πλασέ του Μπάμπα Οι γηπεδούχοι αφυπνίσθηκαν και στο 15’ πέτυχαν γκολ με τον Ευστ. Αντωνόπουλο, που ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού! Η μπάλλα μετά από σουτ του σκόρερ βρήκε το πλάγιο εσωτερικό των δικτύων αφού κτύπησε στο δοκάρι και πέρασε την γραμμή τέρματος, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έδιωξε την μπάλλα και ο διαιτητης είπε «παίζετε»! Υπήρξαν διαμαρτυρίες παικτών και οπαδών τω γηπεδούχων αλλά το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού, παρ’ ότι ακόμη και οι λιγοστοί φίλοι της Βουλιαγμένης παραδέχθηκαν ιπποτικά το λάθος των διαιτητών!
Το παιχνίδι εξελίχθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου νευρικό και οι Νικητές ζήτησαν πέναλτυ σε μαρκάρισμα–ανατροπή του Χερμάρι εντός περιοχής. Όμως ο διαιτητής το αρνήθηκε.
Με το ξεκίνημα του β' μέρους (47’), η Βουλιαγμένη οργάνωσε πολύ καλή αντεπίθεση και κατάφερε με τον νεοεισελθόντα Κουρτέση, να σημειώσει με ωραίο διαγώνιο αριστερό σουτ το 2-0. Από το σημείο αυτό και μετά, το γήπεδο «έγειρε» και οι Νικητές παίζοντας θεαματικό ποδόσφαιρο, παραλίγο να φθάσουν στη …νἰκη!
Στο 49’ ο Χερμάρι ανετράπη στην περιοχή και με το πέναλτυ που εκτέλεσε ο ίδιος, μείωσε σε 2-1. Ακολούθησε μονόλογος των Νικητών και οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη…
Άλλοτε η αστοχία, άλλοτε  ο τερματοφύλακας, άλλοτε η ατυχία (δοκάρι του Μπλέτα), δεν άφησαν το σκορ να πάρει τις σωστές του διαστάσεις!
Τελικά, στο 74' ο Ε. Αντωνόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε 2-2, αφού προηγήθηκε (και αγνοήθηκε) κι άλλο πέναλτυ σε κράτημα και σπρώξιμο του Μπλέτα εντός περιοχής. Μετά τη λήξη του αγώνα απεβλήθη για εξύβριση του διαιτητή ο Κουλούντζος. 
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Γιαλούρης, Μαγουλάκης (δέχθηκαν στο τέλος τα παράπονα των γηπεδούχων για την ανοχή τους στις καθυστερήσεις των φιλοξενουμένων).
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Κορωνιάς, Τσόκος (80' Μπλέτα), Κουλούντζος, Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος, Πανουσόπουλος, Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος, Χερμάρι, Ρωμαντζάς (78' Σαββίνος).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας, Κυριαζόπουλος, Μπακούρος, Μπάμπα, Καραμέτος, Μπεκιάι, Παπανικολάου (90' Κολώνιας), Μισαηλίδης (57' Πάπα), Προβίδας (46' Κουρτέσης), Λιόλιος, Μάστορας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money