Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–2




Σε ένα ανοικτό παιχνίδι που χρησιμοποιήθηκαν πολλοί νεαροί παίκτες, ο Παμπαιανικός νίκησε εκτός έδρας τον Αυλώνα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με τον αμυντικό Κρητικός στην επίθεση, κι αυτός πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του ενώ είχε κι ένα ακυρωμένο γκολ ως οφ-σάιντ. Ντεπούτο πραγματοποίησε ο 14χρονος Σαλκιτζής. Πολύ καλά στάθηκαν και οι γηπεδούχοι, που έδειξαν ότι διαθέτουν σύνολο αξιώσεων και αδικούνται από την βαθμολογική τους θέση.
Στο 8’ από λάθος της άμυνας του Αυλώνα, ο Κρητικός με σουτ από πλάγια θέση σημείωσε το 0-1. Στο 10’ ωραίο μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου έφυγε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γκουντάνα. Στο 18’ ο Σκεντούλι σέντραρε, ο Παπαδόπουλος έπιασε κεφαλιά και ο Γκουντάνας έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 32’ ο Μυρτάι απέφυγε δύο αντιπάλους του και σούταρε, αλλά απέκρουσε ο Καλέμης χωρίς να μπλοκάρει την μπάλλα. Ο επερχόμενος Κρητικός με πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 39’ μετά από κόρνερ του Γκόμπλια, ο Παπασωτηρίου έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 42’ ακυρώθηκε γκολ του Κρητικού αφού ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ. Στο 49’ η άμυνα του Παμπαιανικού δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλλα και ο Παπαδόπουλος με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-2. Ωραίος συνδυασμός Στασινούλια, Μυρτάι και Γκόμπλια στο 57’ και ο Γκόμπλιας με δυνατό σουτ είχε δοκάρι…
Διαιτητές: Παπάζογλου – Γουργιώτης, Τσιαλογιάννης.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Πιλότος (30’ λ.τρ. Πάντος), Τσέλιος, Ελευθεριάδης, Βλάχος, Σκεντούλι, Μαστρογιάννης (51’ Κοντάκος), Παπαδόπουλος, Kούφο, Στεφανής, Σαμπανάι (46’ Ντενέκ).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Γκουντάνας, Γεωργόπουλος, Κονδύλης, Ζάχαρης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Κατσαρός, Λαλαούνης (62’ λ.τρ. Σαλκιτζής), Κρητικός, Στασινούλιας, Μυρτάι (60’ λ.τρ. Αντωνόπουλος, 80’ λ.τρ. Μηλιώτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money