Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΝΙΚΗΤΕΣ (ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ) – ΓΕΡΑΚΑΣ 3-2




Οι Νικητές μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2' ο Χερμάρι, αφύλακτος έξω από την περιοχή, με ένα κεραυνό έγραψε το 1-0. Στην πρώτη επίθεσή του ο Γέρακας ανταπέδωσε. Ήταν το 5' λεπτό, όταν με σουτ μέσα από την περιοχή έγινε το 1-1. Όχι για πολύ όμως! Στο 10' ο Χερμάρι πήρε την μπάλλα αρκετά έξω από την περιοχή, προχώρησε και με μια φωτοβολίδα πέτυχε το 2-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτυ στο 15’, όταν ο τερματοφύλακας Τραγούλιας ανέκοψε τον Πανουσόπουλο, που έμπαινε μόνος του στην περιοχη… Πάντως, ο Πανουσόπουλος στο 30' πήρε την μπάλλα από τον Χερμάρι και σημείωσε το 3-1. Έτσι τελείωσε το α’ ημίχρονο.
Στο β' μέρος το παιχνίδι κύλησε πιο χαλαρά και σε αντεπίθεση, ο Γέρακας μείωσε σε 3-2, χωρίς να καταφέρει κάτι περισσότερο.
Διαιτητές: Καρράς – Μπουξμπάουμ, Καζάς.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Σαββίνος, Τσόκος, Κουλούντζος, Κορωνιάς, Ρωμαντζάς, Πανουσόπουλος (75’ Μαγγίνας), Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος, Χερμάρι (58’ Ξαγοράρης), Μπλέτα (70’ Σταθόπουλος).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Τραγούλιας, Τσιροζίδης, Καραγεώργος (76’ Στακιάς), Καυγάς, Γεωργόπουλος, Κιούσης, Μήλιος (46’ Βλαχιώτης, 82’ Άρτας), Χριστοφιλόπουλος, Ράδος, Τοσσουνιάν, Ζούρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money