Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–2



Σε «ανοικτό» παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες, ο Παμπαιανικός νίκησε εκτός έδρας το Καπανδρίτι με 2-0. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με αρκετές αλλαγές λόγω τραυματισμών και άλλων απουσιών, αλλά ο Παμπαιανικός κατάφερε να διατηρήσει σαφή υπεροχή στις κινήσεις και την κατοχή μπάλλας. Με πίεση σε όλο το γήπεδο, δυσκόλεψε τις κινήσεις των γηπεδούχων.
Στο 9’ μακρινό σουτ του Παπασωτηρίου πέρασε ελάχιστα άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σκούρα. Στο 20’ ο Γκόμπλιας με μακρινή σέντρα στη μικρή περιοχή βρήκε τον Κονδύλη, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 0-1.
Στο 48’ σε αντεπίθεση του Καπανδριτίου, ο Σινγκ πάσαρε στον Τυροβόλη, ο οποίος σούταρε και ο Κρητικός έδιωξε την μπάλλα μπροστά στη γραμμή τέρματος. Στο 70’ ο Κονδύλης έβγαλε συρτή σέντρα στην περιοχή του Καπανδριτίου και ο Κουτρώνας πρόλαβε να διώξει την μπάλλα πριν ο Παπασωτηρίου την στείλει στα δίχτυα. Στο 82’ ο Γκόμπλιας με απευθείας κτύπημα φάουλ από σαράντα μέτρα περίπου, πέτυχε το τελικό 0-2.
Καλοί οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Μαραγκού, Βάλλας.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σκούρας, Παπαγεωργίου (46’ Βλάχος), Aλιάι, Σίνας, Κουτρώνας, Ν. Μελιράς, Σπ. Τσαλίδης, Σδράλιας, Σινγκ, Αθανασόπουλος, Τυροβόλης (73’ Γιαννόπουλος).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Γκουντάνας, Κρητικός, Αντωνόπουλος, Ζάχαρης, Παπανίκου, Λαλαούνης (75’ Σαλκιτζής), Κατσαρός (69’ Μάνθος), Στασινούλιας, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Κονδύλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money