Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ



Στιγμιότυπο από την έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑΝΑ στις 20 Μαρτίου 2014
Συζητείται αύριο Τρίτη 8/4 στο Διαιτητικό δικαστήριο εφέσεων της ΕΠΟ, η προσφυγή των 30 σωματείων – μελών που ζήτησαν την σύγκληση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20/3 με μοναδικό θέμα συζήτησης την «μη εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης – μομφή κατά του διοικητικού συμβουλίου». Η έφεση των ενδιαφερομένων αφορά στον τρόπο που έθεσε η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ το θέμα συζήτησης.
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση στήριξε με μεγάλη πλειοψηφία (40 υπέρ, 14 παρόν, 5 κατά και 1 απουσία επί συνόλου 60 σωματείων) την διοίκηση του Γιώργου Παπαμακάριου, απορρίπτοντας στην πράξη τις όποιες αιτιάσεις.
Γι’ αυτό, από τα τριάντα σωματεία που ουσιαστικά «χρησιμοποιήθηκαν» για την προσφυγή (τα περισσότερα χωρίς να το γνωρίζουν), η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ φρόντισε να συγκεντρώσει τουλάχιστον 7 υπογραφές, με βεβαίωση ότι αποσύρονται της δικαστικής διαμάχης, την οποία –έτσι κι αλλιώς- δεν εγνώριζαν! Κατόπιν τούτων, η υπόθεση πρέπει να θεωρείται χαμένη εκ των προτέρων για τους προσφεύγοντες…
Τυπικά, η διαδικασία θα τηρηθεί και η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί αλλά δεν αναμένεται να ασχοληθεί με την ουσία της υπόθεσης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money