Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (διεκοπη)




Ο αγώνας διεκόπη στο 90’ γιατί ο διαιτητής Μανιώτης δέχθηκε επίθεση και γρονθοκοπήθηκε από οπαδό ενώ το σκορ ήταν 4-2 υπέρ της Αρτέμιδος. Η Άρτεμις είχε προηγηθεί 1-0, 2-1, 3-1 και ο Αήττητος μείωσε 3-2 αλλά με πέναλτυ έγινε το 4-2, κι ακολούθησε το επεισόδιο με την επίθεση στον διαιτητή!
Στο 82’ απεβλήθη ο Καδίτης με 2η κίτρινη κάρτα. Και στο 88’ ο διαιτητής απομάκρυνε τον εκπρόσωπο του Αήττητου Σπάτων Δημήτρη Γεώργα, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, εντός αγωνιστικού χώρου και του είπε: «Είσαι καραγκιόζης, μας έχεις γ@….., είσαι πολύ μαλ….»! Αμέσως μετά, στο 89’, οπαδός της φιλοξενούμενης ομάδας (όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνος) πήδηξε από την περίφραξη του αγωνιστικού χώρου μέσα στο γήπεδο, όρμησε στον διαιτητή και τον γρονθοκόπησε βίαια στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του!
Κατόπιν εξέτασης του διαιτητή από τον γιατρό του αγώνα κ. Αργυρόπουλο, διεγνώσθη κεφαλαλγία και ζάλη. Κατόπιν τούτου ήταν αδύνατη η συνέχιση του αγώνα, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του.
Συντάχθηκε ιατρική γνωμάτευση από τον γιατρό και αφού ο κ. Μανιώτης υπέβαλε μήνυση στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, μετέβη σε νοσοκομείο όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και αφού παρέμεινε επί 2ωρο, απεχώρησε. Την Κυριακή 27/4 ο κ. Μανιώτης ξαναπήγε στο νοσοκομείο γιατί δεν ένιωθε καλά. Παρέμεινε εκεί όσο χρειάσθηκε και του παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική περίθαλψη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Μανιώτης θα υποβάλλει συμπληρωματική έκθεση για τα γεγονότα.
Διαιτητές: Μανιώτης – Μαγουλάκης, Καραθανάσης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Βογιατζόγλου (77' Αβδελάς), Καζάλας (60’ Τασσόπουλος), Στουραΐτης, Δαρβής, Βασιλείου, Διαμάντης, Λένο, Τσούκα, Τσουκαλάς, Γεωργίου (35' Καρόκης).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Καραογλάνης, Σταύρου (68’ Γιαννάκης), Λύγκος (75’ Αργ. Φράγκος), Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Παναγόπουλος (76’ Τζαφεράι), Μπέκας, Παργιανός, Λάππας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money