Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1-1


«Γίναμε η γαλοπούλα των Χριστουγέννων! Μας ξεπουπούλιασε κανονικά», έγραψε στον ιστότοπό του ο Ραμνούς Γραμματικού. Και έδωσε την ακόλουθη περιγραφή του ισόπαλου αγώνα με τον Διόνυσο: «Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ομάδα του Διονύσου. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 18’ λεπτό με δυνατό σουτ από 30 μέτρα του Κωνσταντόπουλου και της ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Βετουλαδίτη στο 34', σφυρίζοντας ο διαιτητής ανύπαρκτο φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, που μόνο αυτός είδε. Στο 46' λεπτό του α’ μέρους ο διαιτητής ξαναέδειξε τις προθέσεις του, όταν σε γενομένη αντεπίθεση, η ομάδα μας ήταν με 3 παίκτες εναντίον 1 και σε καθαρό τράβηγμα στον Μουτζακά σφύριξε λήξη του ημιχρόνου! Επίσης, χάθηκαν ευκαιρίες αλλά λίγο η τελική προσπάθεια, λίγο ο αντίπαλος τερματοφύλακας, έμεινε το 1-0 ως σκορ ημιχρόνου. Στο β’ μέρος καθολική ήταν η υπεροχή της ομάδας μας και πολλές οι χαμένες ευκαιρίες των Γεωργιόπουλου, Μουτζακά, Γεωργίου. Στο 90’ ήρθε η ισοφάριση από την ομάδα του Διονύσου, όταν μετά από σέντρα η μπάλα βρήκε το χέρι επιτιθέμενου παίκτη (θεωρήθηκε πάλι ακούσιο), κι απέκτησε πλεονέκτημα άλλος παίκτης, που σκόραρε με δυνατό σουτ για το τελικό 1-1».
Ακολούθως απευθύνει συγχαρητήρια κι ευχές, ενώ καυτηριάζει και την διαιτησία ως εξής: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Σήμερα μας στέρησε ο διαιτητής του αγώνα μία καθαρή νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Α.Ο. Διονύσου για την πολύ καλή της εικόνα. Καλά Χριστούγεννα κύριοι! Δυστυχώς εμείς νιώθουμε μεγάλη πίκρα για την σε βάρος μας κλοπή από τον κύριο που δεν ήξερε τι σφύριζε. Ο ίδιος ρέφερι και με την Δόξα Αγίας Άννας, που η ομάδα μας έχασε με οφ-σάιντ 5 μέτρα τουλάχιστον, μιας κι εκεί το είχαν παραδεχτεί και οι αντίπαλοι»…
Το ρεπορτάζ από την πλευρά του Διονύσου αναφέρει: «Στο α’ μέρος ο Διόνυσος είχε ευκαιρίες για επίτευξη τέρματος περισσότερες από 3 φορές, τόσο πριν όσο και μετά από το γκολ των γηπεδούχων. Στο ακυρωθέν τέρμα του 34’ ο επιθετικός του Ραμνούντα έπεσε στον τερματοφύλακα Αλεξόπουλο, κι έμειναν τουλάχιστον 3’ λεπτά στον αγωνιστικό χώρο από τον πρόσκαιρο τραυματισμό τους. Στο β’ ημίχρονο ο Διόνυσος ανάγκασε τους γηπεδούχους σε αμυντική τακτική και είχαν όντως 3 επικίνδυνες αντεπιθέσεις αλλά το γκολ της ισοφάρισης από πλευράς Διονύσου (σκόρερ ο Σκαφίδας) φαινόταν ότι έρχεται, μετά από 3-4 συνεχόμενες χαμένες αλλά καλές φάσεις για γκολ». Σε ότι αφορά στην ομάδα του Διονύσου και την πορεία της στο πρωτάθλημα, υπάρχει ικανοποίηση για το σερί των 9 αγώνων χωρίς ήττα (αήττητος από την 4η αγωνιστική) όπως και για το γεγονός ότι όλα τα ντέρμπυ στο β’ γύρο τα έχει στην έδρα του.
Διαιτητές: Καρράς – Καλαμπάκας, Τσελεπίδης.
ΡΑΜΝΟΥΣ (Γεωργουλάς): Ζαγάρης, Ν. Σιδέρης, Α. Σιδέρης, Βετουλαδίτης, Νικολέας, Χατζηπέτρος, Καρακοζίδης (72' Γεωργίου), Κόλλιας, Μουτζακάς, Κωνσταντόπουλος (80' Κληρονόμος), Γεωργιόπουλος (88' Μετάι).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Αλεξόπουλος, Γεωργοκίτσος (55’ Λίτσας), Βαϊόπουλος (65’ Κουκάι), Αραβαντινός, Ράλλης, Ευαγγελάτος (25’ λ.τρ. Μίσιος), Χ. Ραυτακόπουλος, Καλογήρου, Καλογήρου, Ντόφης, Αλεξανδρόπουλος (80’ Πολύζος), Σκαφίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money