Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 1-0


Με γκολ του 16άχρονου Παναγιώτη Κοκκοράκη στο 97’, η Δόξα νίκησε στην Αγία Άννα τον Ραμνούντα Γραμματικού και βελτίωσε την βαθμολογική της θέση. Έτσι, η ομάδα του Γραμματικού έμεινε λίγο πίσω από τον στόχο της ανόδου. Στο 93’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλλιανέζος των γηπεδούχων αλλά ακόμη και με 10 παίκτες, η Δόξα κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα (που είχε 8’ λεπτά καθυστερήσεις) να πετύχει το πολύτιμο τέρμα της και να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Την λήξη της δυνατής αναμέτρησης ακολούθησε αναταραχή και εκνευρισμός (κυρίως από πλευράς φιλοξενουμένων), που ανάγκασε τον διαιτητή και κατ’ επέκταση τον παρατηρητή, να αναφέρουν τα συμβάντα τόσο στο φύλλο αγώνα όσο και στην σχετική έκθεση παρατηρητή.
Διαιτητές: Καρράς – Κωστάκης, Ντούρος.

ΔΟΞΑ Α.Α. (Κατωπόδης): Μπακανδρίτσος, Λάσκαρης, Καλλιανέζος, Κουλέπης, Νικολόπουλος (80’ Γκρόιαν), Γιαννής, Κοντός, Γιώργ. Θεοδώρου, Ευθ. Θεοδώρου (62’ Παϊτέρης), Κοκκοράκης, Γκιόκα.
ΡΑΜΝΟΥΣ (Γεωργουλάς): Ζαγάρης, Μετάι (87’ Ν. Σιδέρης), Μυλωνάς (59’ Γεωργιόπουλος), Βετουλαδίτης, Νικολέας, Άγγ. Σιδέρης, Κόλλιας, Κληρονόμος, Μουτζακάς (78’ Μεταξάς), Γεωργίου (62’ Κωνσταντόπουλος), Καρακοζίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money