Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ!


Μπάχαλο έγινε στην Παιανία μετά τη λήξη του αγώνα Παμπαιανικού–Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου 1-3. Στα αποδυτήρια των διαιτητών διαπιστώθηκε ότι 5 τουλάχιστον παίκτες του Ολυμπιακού έφεραν άλλο αριθμό φανέλας από τον αναφερόμενο στο φύλλο αγώνα ενώ έγιναν «αλλαγή» παίκτες που αναφέρονταν ως βασικοί στην αρχική 11άδα!
Το πρόβλημα διαπίστωσε αρχικά ο παρατηρητής αγώνα Γ. Μήτρου, ο οποίος ενημέρωσε τον βοηθό διαιτητή, όταν γίνονταν οι αλλαγές και μάλιστα ο παίκτης του Μπογιατίου με τον αριθμό 18, δεν υπήρχε στο φύλο αγώνα αλλά μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή…
Οι διαιτητές (Τριγάζης – Κάλλης, Κουλοχέρης) αντελήφθησαν στο τέλος, στην συμπλήρωση του Φ.Α. ότι υπήρχαν σοβαρά λάθη στη σύνθεση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, με παίκτες που ενώ ήσαν βασικοί (όπως ο σκόρερ Γιουβανέλλης) αναφέρονταν ως αναπληρωματικοί!
Στα αποδυτήρια των διαιτητών εμφανίσθηκε κάποια στιγμή (την ώρα της συμπλήρωσης του Φ.Α.) ο παράγων του Ολυμπιακού Κ. Λεπατατζής, με πρόσχημα ότι ήθελε να πει «Χρόνια Πολλά» στους διαιτητές… Ο παρατηρητής δεν του επέτρεψε την παρουσία εκεί και δημιουργήθηκε επεισόδιο, καθώς ο παράγων δεν είχε δικαίωμα παραμονής στο χώρο αλλά επέμενε να παραμείνει.
Το επεισόδιο ευτυχώς δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις αλλά ο κ. Λεπατατζής «τραμπούκισε» τον κ. Μήτρου! Με την παρέμβαση των παρόντων (παικτών, διαιτητών και παραγόντων) το επεισόδιο έλαβε τέλος αλλά το γεγονός αναφέρθηκε στις παρατηρήσεις και στην έκθεση του παρατηρητή. Επίσης, στο Φ.Α. αναφέρθηκαν λεπτομερώς τα λάθη στην σύνθεση των παικτών του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου. Ο Παμπαιανικός μπορεί να υποβάλλει ένσταση εντός 48 ωρών κατά του κύρους του αγώνα, για κακή συμπλήρωση του φύλλου αγώνα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία ενέργεια!

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money