Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – Μ. ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 0-1



Σημαντική εκτός έδρας νίκη του Πολυδενδρίου, επί αντιπάλου πολύ καλού και ανταγωνιστή για την άνοδο, όπως είναι οι Νικητές. Μετά από «κλειστό» ματς μεταξύ ισοδύναμων αντιπάλων, που προσπαθούσαν να παίξουν ορθόδοξο ποδόσφαιρο, οι Νικητές ήταν ελαφρώς καλύτεροι κυρίως στο β’ μέρος του αγώνα. Στο 26’ ο Σωτηρόπουλος αστόχησε σε τετ-α-τετ και στο 37’ οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμη χαμένη ευκαιρία. Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά αλλά δεν απείλησαν εκτός από το 53’, που ο Λόης είχε σουτ άουτ από καλή θέση, ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια. Οι Νικητές ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 59’ ο Σωτηρόπουλος (μετά από ενέργεια του Λέκα), έπιασε σουτ απ’ το σημείο του πέναλτυ αλλά ο Σεϊντής απέκρουσε… Στο 66’ έγινε ανατροπή εντός περιοχής και ο Σπύρος Βασιλάκος ευστόχησε στο πέναλτυ πετυχαίνοντας το μοναδικό και πολύτιμο τέρμα το Μαύρου Αετού. Στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού οι Νικητές αντέδρασαν κι έχασαν 4 ευκαιρίες για γκολ (71’, 80’ και 89’ Φασατάκης, Λέκα 82’).
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Βλαχὀπουλος, Νίκας.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Τριανταφύλλου): Φιλάνδρας, Λέκα, Παπαπέτρου (67’ Φασατάκης), Παπανικολόπουλος (77’ Ντρενογιάννης), Μπαβέλας, Σωτηρόπουλος, Φενερίδης, Γυφτέας (87’ Κυρλάκης), Θαν. Λεμονής, Κοσκολός, Νικολόπουλος.
Μ. ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Σεϊντής, Καμάρας, Γκ. Γκιάτα, Ματζίρι, Σπ. Βασιλάκος, Λόης, Ουλής (74’ Ελ. Γκιάτα), Τζίκα, Τσεβάς (82’ Δημ. Βασιλάκος), Σωτήρχος, Παππάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money