Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΘΥΕΛΛΑ: «ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»



Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, με αφορμή την λήξη της αγωνιστικής περιόδου και τον υποβιβασμό της ομάδας από την Γ’ εθνική κατηγορία στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Ένωσης Ανατολικής Αττικής, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής:
«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε άδοξα στο τέλος του, με τρομερές αναμνήσεις όπως το παιχνίδι της ομάδας μας στο Ολυμπιακό στάδιο με την Α.Ε.Κ. στον α’ γύρο, παρουσία 25.000 θεατών με μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, τα ταξίδια μας σε Κρήτη και Νάξο, το παιχνίδι στο πανέμορφο γήπεδο του Αιγάλεω και την μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του συλλόγου, την νίκη επί της Α.Ε.Κ. στο γήπεδο του Μενιδίου, που ιστορικά θα μείνει σαν η μοναδική ήττα της μεγάλης αυτής ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!
Τα λάθη ήταν πολλά αφού η απειρία της διοίκησης ήταν εμφανής και δυστυχώς δεν έφτασε η καταπληκτική πορεία πρωταθλητισμού που κάναμε στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, όντας για 12 παιχνίδια αήττητοι. Είναι τώρα ώρα αυτοκριτικής και ανάληψης ευθυνών, που σίγουρα βαραίνουν όλους όσους συμμετείχαμε στην προσπάθεια, μα πιστεύουμε ότι εμείς η διοίκηση ευθυνόμαστε στο μεγαλύτερο μέρος.
Θέλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ: Στον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Λουκάτο για την τεράστια οικονομική και ηθική του στήριξη. Στους προπονητές, τους γυμναστές, τους φυσιοθεραπευτές, τον φροντιστή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που προσπάθησαν ο καθένας από την πλευρά του για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στους χορηγούς της ομάδας μας και συγκεκριμένα: Στο δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου για την ετήσια επιχορήγηση, στην εταιρεία Γ. ΛΟΥΚΑΤΟΣ Α.Ε., στην εταιρεία CRAIG ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, στην εταιρεία λιπαντικών ΝΟVΙΤRΟΝ, στον κ. Γιώργο Καψανάκη (πρατήριο υγρών καυσίμων – ΕΚΟ), στην εταιρεία ΜΗΤΣΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (εργαλεία, είδη κιγκαλερίας) και ιδιαίτερα τον κ. Βαγγέλη Μήτση, για την παρουσία του όπου κι αν αγωνισθήκαμε, στους Σπύρο Καντεφίδη – Ρούλα Κισλιτζή (πρακτορείο Ο.Π.Α.Π.), στον Ηλία Γυφτόπουλο (SQUARE CAFFE), στον Σωτήρη Σκούφο (Σχολή Οδηγών), στον Αναστάσιο Κεχαγιά (κατάστημα «Γερμανός» Ραφήνας), στους Βαγγέλη Μπουρνούς – Αγνή Γκαντώνα (φροντιστήριο ξένων γλωσσών), στην εταιρεία ΚΗΠΟΔΟΜΗ και ιδιαίτερα στον κ. Ηλία Μπούγια, όπως και σε όλους τους φίλους, που με το υστέρημά τους μας βοήθησαν οικονομικά με οποιοδήποτε τρόπο.
Επίσης, στο διαδικτυακό κανάλι rpn.gr και ιδιαίτερα στους κ.κ. Δ. Αντωνάκο και Κ. Μαιόπουλο για την κάλυψη όλων των αγώνων της ομάδας και την ενημέρωση του κοινού, στον κ. Χρυσόστομο Ψαρουδάκη για την κατασκευή και ενημέρωση της νέας μας ιστιοσελίδας (thiellafc.gr) με την οποία ενημερώνουμε τον κόσμο για τα νέα της ομάδας, στον (κατά την δική του επιθυμία) άγνωστο συνθέτη του πανέμορφου ύμνου μας, που ακούστηκε εφέτος πρώτη φορά και αγαπήθηκε πολύ απ’ όλους μας και ιδιαίτερα από τους μικρούς μας αθλητές, στον Δήμαρχο κ. Γιώργο Χριστόπουλο για τις δωρεάν ιατρικές του υπηρεσίες, στη διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας για τις διευκολύνσεις στις υπηρεσίες των δύο ποδοσφαιριστών μας αστυνομικών, έτσι ώστε να συμμετέχουν στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας μας αλλά και στην άψογη συνεργασία που είχαμε σε όλα τα παιχνίδια εντός έδρας, σε όλους τους φίλους που αγαπούν, αγάπησαν, πίστεψαν και αγκάλιασαν την ομάδα μας και ήταν μαζί μας σε όλα τα γήπεδα. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το θερμό χειροκρότημα που έδωσαν απλόχερα στους ποδοσφαιριστές μας μετά την λήξη του ισόπαλου παιχνιδιού με την Κηφισιά, παρ’ όλο που ουσιαστικά έκρινε τον υποβιβασμό μας και θα τους θυμίσουμε: «ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ»!
Τέλος, η επόμενη ημέρα μας βρίσκει ενωμένους να χαράζουμε τη νέα πορεία και να καταστρώνουμε τα σχέδια για τη νέα περίοδο, αφού πρώτα γίνει η Γενική Συνέλευση του συλλόγου (περί τα μέσα Ιουνίου), έχοντας σαν παρακαταθήκη την εμπειρία του ταξιδιού στην Γ’ εθνική και σαν οδηγό την τεράστια επιτυχία των υποδομών μας, που πήραν το πρωτάθλημα στις δύο από τις τέσσερεις επίσημες κατηγορίες της Ένωσής μας (νέων και juniors), που μας έκαναν τρομερά υπερήφανους. Απέδειξαν περίτρανα την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής μας, σε μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο. Μας φώναξαν, τόσο μα τόσο δυνατά, που πρέπει να στρέψουμε ακόμη περισσότερο την προσοχή μας σ’ αυτά.
Θα ήταν παράλειψη να μην συγχαρούμε την συμπολίτισσά μας Τριγλία, για την παραμονή και την πολύ καλή της πορεία στον όμιλο, που από κοινού συμμετείχαμε.
Τέλος, σε όλους τους φίλους μας θα πούμε: «Σημασία δεν έχει το να πέσεις, αλλά να βρεις την δύναμη να σηκωθείς»! Κι εμείς, θα ξανασηκωθούμε δυνατοί και το κυριότερο με εμπειρία».

Μετά τιμής
το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money