Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ



Ο έμπειρος διαιτητής του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής Παναγιώτης Χριστοδούλου, ολοκλήρωσε τον κύκλο του στο χώρο της διαιτησίας και από εφέτος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο από την θέση του προπονητή.
Στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του αναφέρει: «Τελειώνοντας ως ποδοσφαιριστής και ύστερα από δέκα χρόνια προσφοράς ως διαιτητής, αποφάσισα εφέτος να σταματήσω απ’ αυτό το μετερίζι. Για το λόγο αυτό, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που μοιράστηκα μαζί τους την αδικία, αλλά και τις χαρές. Πρώτον απ’ όλους, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να ευχηθώ να είναι πάντα υγιής, τον πρώτο μου δάσκαλο Δημήτρη Τσάλεζα, από τον οποίο έμαθα τα μισά όσων ξέρω μέχρι σήμερα...
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω και τους άλλους αρχιδιαιτητές και μη, όπως τους κ.κ. Πρωτοπαπαδάκη, Κόνιαρη και τον τελευταίο αυτών κ. Ντάφλο, που συνυπήρξαμε και στο Futsal.
Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τον κ. Σούλο, τον κ. Σπαθή και να τους ευχηθώ να μείνουν για πολλά ακόμη χρόνια στο χώρο της διαιτησίας. Επίσης, τα μέλη του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής κ.κ. Ηλ. Μικρόπουλο και Αρ. Σπανέα, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Ακόμη τους κ.κ. Α. Τούντα, Μ. Χρυσίνα, Ι. Τσαγκρασούλη, Ε. Χαρίση, Δ. Στάση, Ε. Σγουρό, τον αδικοχαμένο φίλο μου Ηλία Ντόβα, Α. Καραπάνο, Μ. Ζαχαρία, Κ. Οικονομίδη και φυσικά τον Ι. Τσαρούχα. Όλα τα μέλη των διοικήσεων της ΕΠΣΑΝΑ, τα σωματεία, τους προπονητές, τους «υγιείς» παράγοντες, τους ιατρούς, παρατηρητές και δημοσιογράφους.
Θα ήθελα, τέλος, να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στους αξιολογημένους συναδέλφους, να φθάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Και μαζί με τους υπόλοιπους, να έχουν υγεία και να είναι δυνατοί για να ανταπεξέρχονται στις αντίξοες καταστάσεις που τους παρουσιάζονται. Ζητώ συγνώμη αν έχω ξεχάσει κάποιους.
Σε όλους έχω να πω «εις το επανιδείν», μιας και  θα συνεχίσω να προσφέρω στο ποδόσφαιρο από την θέση του προπονητή, αφού πρόσφατα φοίτησα στη σχετική σχολή της ΕΠΟ».
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Χριστοδούλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money