Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ




Ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας στο εφετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας, υπήρξε από πλευράς διοικούντων την Τριγλία, οι οποίοι μοίρασαν συγχαρητήρια και ευχές σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Στην παρθενική της συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, η Τριγλία Ραφήνας κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 6ου ομίλου. Η θέση αυτή άφησε ικανοποιημένους τους διοικούντες. Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση, χαρακτήρισαν επιτυχημένη την εφετινή σεζόν.
Αναλυτικά, αναφέρεται: «Η πρώτη μας εμφάνιση στην Γ' εθνική κατηγορία, ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να φιγουράρει υπερήφανα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος. Η εφετινή χρονιά θα μπορούσε να περιγραφεί ως αναγνωριστική και με βάση το γεγονός αυτό, επιτυχημένη. Στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, ο Α.Ο. Τριγλίας οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το ποδοσφαιρικό τουρνουά "Χρυσοστόμεια 2013", προς τιμήν του αγίου, εθνομάρτυρα και ιερομάρτυρα Χρυσοστόμου Σμύρνης, με την συμμετοχή των ΠΑΕ Απόλλωνα Σμύρνης, Πανιωνίου και ΑΕΚ. Το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, κέντρισε το ενδιαφέρον όλων των μέσων ενημέρωσης στην επικράτεια και φιλοδοξία μας είναι να εξελιχθεί σε έναν ποδοσφαιρικό θεσμό για την πόλη μας.
Η ομάδα μας, στην αγωνιστική σεζόν που τελείωσε, πλασαρίστηκε άνετα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, θέτοντας τις βάσεις για ακόμη υψηλότερες αποδόσεις την επόμενη χρονιά. Απέδωσε κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο και παράλληλα με το ήθος και το αγωνιστικό σθένος των παικτών μας, κέρδισε το χειροκρότημα των θεατών σε όποιο γήπεδο αγωνίσθηκε. Κορυφαία, βέβαια, στιγμή του πρωταθλήματος, ήταν οι διπλές εμφανίσεις με το φίλο σωματείο της ΑΕΚ.
Ένα άλλο σημείο – σταθμός για τον σύλλογο μας, ήταν η κλήση του ποδοσφαιριστή μας Στράτου Σβάρνα στην εθνική Ελλάδος Κ-17, η μετέπειτα συμφωνηθείσα μεταγραφή του στην ΑΕΚ, καθώς και το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων της Super League για άλλους αθλητές μας. Τα μέλη του Δ.Σ. σε όλη την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, ήταν ενωμένα σαν μια γροθιά, οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες και ο καθένας με τον τρόπο του, βοήθησε για την επίτευξη των σκοπών του συλλόγου.
Οι δύο προπονητές που πέρασαν από την ομάδα μας (κ.κ. Ασλάνογλου και Παπακωστούλης), το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο, οι προπονητές των τμημάτων υποδομών και όλοι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα στην ομάδα, αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτή την επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.
Τα εύσημα όμως και τα θερμά συγχαρητήρια, ανήκουν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Επέδειξαν μεγάλη σοβαρότητα και επαγγελματισμό στις προπονήσεις, γεγονός που απαντάται μόνο σε ομάδες της Super League. Αγωνίσθηκαν με συνέπεια, πάθος, κι επέδειξαν απαράμιλλο ήθος και αθλητική συμπεριφορά, γεγονός που συνάδει με τις αρχές και την φιλοσοφία του συλλόγου μας, κάνοντας υπερήφανη όλη την πόλη της Ραφήνας και τις γειτονικές περιοχές.
Δεν θα θέλαμε να παραλείψουμε σ’ αυτό τον απολογισμό, τα πολλά δεκάδες μέλη μας και τους εκατοντάδες οπαδούς μας, που -όποτε χρειάσθηκε- σε κάθε κάλεσμα του Δ.Σ., ήταν πάντα δίπλα μας και μας συνέδραμαν τόσο ηθικά όσο και υλικά. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου για την ετήσια οικονομική του βοήθεια, τους χορηγούς μας GlobalSat, ΕΤΕΚΑ Α.Ε., πρακτορείο ταξιδίων TOGIAS TRAVEL, cafe bar creperie "Diangelo", εστιατόριο καφέ La Sera, σχολή οδηγών ΣΚΟΥΦΟΣ, εταιρεία ένδυσης POSH, κομμωτήριο Χρύσα Χαριζάνου, Κikis Service Group, Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Ο Φοίνικας", οπτικά Elegant Vision, καθώς και τους πολλούς υποστηρικτές μας.
Ο πόθος και το μεγάλο στοίχημα των μελών του Δ.Σ. για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, είναι τόσο η κατάκτηση μίας ακόμη υψηλότερης θέσης στην τελική βαθμολογία όσο και η ενδυνάμωση των τμημάτων υποδομών, για καλύτερη και αρτιότερη αξιοποίηση των πολλών ποδοσφαιρικών ταλέντων που διαθέτει το σωματείο μας. Για να γίνουν όμως όλα αυτά, είναι επιτακτική ανάγκη να επισπευσθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για ανακατασκευή – ανάπλαση του Δημοτικού Γηπέδου Ραφήνας από την δημοτική αρχή.
Τελειώνοντας, θέλουμε να ευχηθούμε στην συνδημότισσά μας Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ και γρήγορη επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες».
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας

* Σημ. συντάκτη: Θυμίζουμε ότι η συνεργασία της Τριγλίας με τον προπονητή Γ. Παπακωστούλη ολοκληρώθηκε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money