Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 4–2




Αγκαλιά με την άνοδο στη Γ’ εθνική είναι ο Α.Ο. Λουτρακίου, πρωταθλήτρια ΕΠΣ Κορινθίας, ύστερα από την εντός έδρας νίκη του επί του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με 4-2 και την ήττα του Ιαλύσου Ρόδου από τον Άτταλο στη Νέα Πέραμο με 2-1.
Οι πρωταθλητές ΕΠΣΑΝΑ παρουσιάσθηκαν πολύ καλοί στην επίθεση και το κέντρο, τουλάχιστον στο α’ μέρος, οπότε προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ. Προδόθηκαν όμως από την άμυνα, που δέχθηκε δύο «εύκολα» τέρματα σε κάθε ημίχρονο!
Οι «οράνιε» του Λουτρακίου χρειάσθηκε να ισοφαρίσουν δύο φορές και να πετύχουν στο β’ ημίχρονο την μεγάλη ανατροπή, με κορυφαία την τριάδα Ζερβού – Σουσούνη – Αποστολάκη.
Ο Κατσιγιάννης στο 4' πέτυχε με κοντινό πλασέ το 0-1 από πάσα του δραστήριου Βαζέχα. 
Ο Σουσούνης στο 9' το 1-1, μετά από λανθασμένη απόκρουση του Μπακόλα σε σουτ του Αποστολάκη.
Ο Βαζέχα στο 40' έδωσε πάλι προβάδισμα στον Ολυμπιακό με ατομική ενέργεια και πλασέ από πλάγια θέση (1-2). 
Πάλι ο Σουσούνης στην εκπνοή του ημιχρόνου (45’) ισοφάρισε 2-2. Η άμυνα των φιλοξενουμένων αδράνησε.
Ο Αποστολάκης στο 49’ και το 57’ σημείωσε τα νικητήρια τέρματα του Α.Ο. Λουτρακίου, ύστερα από αμυντικά λάθη τω φιλοξενουμένων…
Πλήγμα για τους γηπεδούχους αποτέλεσε η αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μητσόπουλου στο 87’. Ο αρχηγός Κώστας Αντωνίου αγωνίσθηκε στη θέση του τερματοφύλακα στα τελευταία λεπτά.
* Στον άλλο αγώνα της ημέρας, ο Άτταλος νίκησε γηπεδούχος 2-1 τον Ιάλυσο. Έτσι, το Λουτράκι χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στα υπολειπόμενα παιχνίδια στη Ρόδο (την Κυριακή) ή στη Νέα Πέραμο (την επόμενη Τετάρτη) για να δει το όνειρο της Γ’ εθνικής να γίνεται πραγματικότητα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money