Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ



Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίαση της Τρίτης 6/5/14 έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
- Ο Φοίβος Βάρης τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 4 βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία και 2 βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο επειδή δεν κατήλθε να αγωνισθεί στους αγώνες κατάταξης με τον Προφήτη Ηλία. Μάλιστα, επειδή συμπλήρωσε συνολικά 3 αγώνες πρωταθλήματος που δεν εμφανίσθηκε να αγωνισθεί, απεβλήθη αυτοδικαίως του πρωταθλήματος! Επίσης, του επεβλήθη πρόστιμο 200 ευρώ.
- Ο Αχιλλέας Κ. Αχαρνών απηλλάγη για την αποβολή από τον πάγκο του προπονητή του Απ. Γουργιώτη στον αγώνα με τον Παθιακάκη, ενώ στον προπονητή επεβλήθη ποινή επίπληξης.

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ – Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Μ. Μπακούρος (Βουλιαγμένης) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
Γ. Τάτσης (Αφιδναϊκού) 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο.
Ι. Φαραντάκης (Διονύσου) 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο.

ΠΟΙΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ:
- Για τις αποβολές τους στη συνάντηση νέων Θύελλας – Αχαρναϊκού 1-4, τιμωρήθηκαν οι παίκτες της Θύελλας Θ. Πετράι με 8 αγωνιστικές αποκλεισμό και 10 ευρώ πρόστιμο και Φ. Ράσα με 7 αγωνιστικές αποκλεισμό και 10 ευρώ πρόστιμο. Επίσης, ο Χ. Μασμανίδης του Αχαρναϊκού με 1 αγωνιστική αποκλεισμό.  
- Για τα επεισόδια στον αγώνα πρωταθλήματος νέων Αχιλλέα – Αχαρναϊκού 1-0, ο Αχαρναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 200 ευρώ.
- Για την μη συμμετοχή του σε αγώνες των πρωταθλημάτων παμπαίδων και τζούνιορ, ο Κεραυνός Κερατέας τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία των οικείων πρωταθλημάτων (για κάθε περίπτωση), όπως και με πρόστιμο 50 ευρώ για κάθε περίπτωση (σύνολο 100 ευρώ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money