Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΝΑΚΑΣ: «ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΙ»



Ο πρόεδρος του Α.Ο. Κρυονερίου Γιάννης Νάκας, πανηγύρισε –μαζί με όλους τους φίλους της συμπαθούς ομάδας- τις εντυπωσιακές εφετινές επιτυχίες του συλλόγου. Στον σχετικό ευχαριστήριο χαιρετισμό του, που εξέδωσε προ ημερών, σημείωσε:
«Ο εορτασμός των 30 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου, επισφραγίσθηκε από την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ. Ύστερα από μια κοπιαστική – δύσκολη χρονιά, καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλό μας και να πάρουμε τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της Β’ κατηγορίας (περισσότερες νίκες, καλύτερη άμυνα, καλύτερη επίθεση).
Επίσης, συμμετείχαμε και στον τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης, αποκλείοντας 3 ομάδες Α’ κατηγορίας!
Έγιναν σοβαρές κινήσεις το καλοκαίρι που πέρασε. Και σε διοικητικό και σε οργανωτικό επίπεδο. Κι αυτό, βγήκε στο γήπεδο. Με σκληρή δουλειά, με οργάνωση, με σωστές επιλογές και ενωμένοι, τα καταφέραμε.
Οι στόχοι για τη νέα χρονιά στην Α’ κατηγορία, είναι πάλι πολύ υψηλοί, με πιο πολλή όρεξη. Η ομάδα θα ενισχυθεί με «δυνατά» ονόματα, κρατώντας τον βασικό της κορμό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον προπονητή κ. Δημήτρη Μαντούκα για την εξαιρετική δουλειά και το ήθος του, τους ποδοσφαιριστές μας, τους φιλάθλους μας και όλους τους ανθρώπους που με (και μας) στηρίζουν.
Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους και καλό καλοκαίρι».

Με εκτίμηση
για τον Α.Ο. Κρυονερίου
ο Πρόεδρος
Γιάννης Νάκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money