Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ…



Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν το πρόβλημα λειτουργικότητας του συλλόγου οι παράγοντες (μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος), έφεραν νέα ανατροπή των δεδομένων που ίσχυαν την περασμένη εβδομάδα στον Κεραυνό Κερατέας! Η ομάδα φαίνεται ότι θα καταφέρει -οριακά- να μετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αλλά μέχρι οριστικής αποφάσεως για το τι «μέλλει γενέσθαι», όσοι ασχολούνται με το σωματείο έμειναν εκτεθειμένοι στον Γιάννη Γκαράνη (πρόεδρο του Νικηφόρου), που γύρισε από τις διακοπές του εν μέσω 15αύγουστου για να βοηθήσει στην λύση του προβλήματος και τον άφησαν να περιμένει μια απάντηση που δεν του έδωσαν ποτέ…
Η αντίληψη της αγοράς νέου καταστατικού, με την χρήση του οποίου ο Κεραυνός θα άλλαζε όνομα, ΑΦΜ και θα αγωνιζόταν σε κατώτερη κατηγορία, εγκαταλείφθηκε ύστερα από επαφές των διοικούντων τον Κεραυνό, με νομικούς και άλλους …γνώστες των πραγμάτων! Φυσικά τα χρέη του συλλόγου παραμένουν και κάποτε πρέπει να ρυθμιστούν οριστικά.
Πάντως, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς (που μάλλον θ’ αναλάβει και την προεδρία του σωματείου) συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ο Κεραυνός Κερατέας θα λάβει κανονικά μέρος στο νέο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ… Παράλληλα, υποστηρίζει ότι θα καταβληθεί προσπάθεια απόκτησης νέου ΑΦΜ (!) και ρύθμισης του υπέρογκου χρέους προς το ΙΚΑ.
Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση προκειμένου η νέα διοίκηση να συμπληρωθεί και να συγκροτηθεί σε σώμα.
* Στο μεταξύ, νέος προπονητής του Κεραυνού ανέλαβε ο Τάκης Μακροδημήτρης και με τους συνεργάτες του έχουν ήδη βάλλει μπροστά τον αγωνιστικό προγραμματισμό για την νέα περίοδο. Βρίσκονται σε επαφές με ποδοσφαιριστές και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για την άμεση συγκρότηση μιας ομάδας ανταγωνιστικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money