Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ



Ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών το περασμένο Σάββατο έδωσε τα πρώτα του φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και κατέκτησε το κύπελλο «Ν. Κούκης», σημειώνοντας μια νίκη και παραχωρώντας μια ισοπαλία, στο πλαίσιο του τουρνουά με δύο αγώνες των 40’ λεπτών καθένας, που έγινε στην Χαλκίδα.
Ο Αχιλλέας επικράτησε αρχικά 1-0 του Α.Ο. Αυλωναρίου, με γκολ του Τσάκαλου από σέντρα του Σάλαρι, ενώ έφερε ισοπαλία 0-0 με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.
Το 9ο τουρνουά στην μνήμη του ιδρυτή του Α.Ο. Αυλωναρίου Ν. Κούκη, οργανώθηκε στο δημοτικό γήπεδο που φέρει το όνομά του και περιελάμβανε τρεις αγώνες. Οι τρεις συμμετέχουσες ομάδες τίμησαν την μνήμη του ιδρυτή του Α.Ο.Α.
Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Α.Ο. Αυλωναρίου που νίκησε τον Ολυμπιακό Χαλκίδος και την τρίτη θέση ο Ολυμπιακός Χαλκίδας με μια ισοπαλία και μια ήττα. Ο Αχιλλέας έδειξε καλά στοιχεία, στο πρώιμο ακόμη στάδιο της προετοιμασίας του.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ (Καβαλλάρης) στον πρώτο αγώνα: Τόλιας, Αβραμόπουλος, Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος, Λάσκαρης, Τσαλιαγκός, Καλογήρου, Θεοδώρου, Τσάκαλος, Σάλαρι.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ στον δεύτερο αγώνα: Τόλιας, Λίλα, Καψιώχας, Μαραντίδης, Καλογήρου, Τσαναχτσίδης, Αγγελόπουλος (Νουλάτος), Τσαλιαγκός (Αναπλιώτης), Αυγέρης, Τσάκαλος (Πέσι), Θεοδώρου (Μάρκος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money