Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΦΙΛΙΚΟ: ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1–1





Ενδιαφέρον παρουσίασε το πρώτο ουσιαστικά (το άλλο με τον Αχαρναϊκό στο Καρπενήσι ήταν προπονητικό) φιλικό του Αήττητου Σπάτων με τον Χαραυγιακό, που έληξε ισόπαλο 1-1 και διεξήχθη στο γήπεδο Ανθούσας την περασμένη Κυριακή. Για τον Χαραυγιακό ήταν το δεύτερο τεστ στην διάρκεια της προετοιμασίας του.
Ο Χαραυγιακός προηγήθηκε στο σκορ με πέναλτυ του Χατζηπαναγιώτη στο 70’ και ο Αήττητος ισοφάρισε στο 75’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Γκούμα.
Το ματς εξελίχθηκε πολύ καλό, με πάθος και αρκετές φάσεις στις δύο εστίες, κυρίως από την πλευρά του Αήττητου, που έδειξε δύναμη και ποιότητα. Απομένει να βελτιωθεί και στην συνοχή του. Από το γερό τεστ και για τους αντιπάλους, οι προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αρκουμάνης, Λαλαούνης, Μπαράκος, Μωυσιάδης, Τσέπας, Αλεξίου, Αλιμπάς, Σκούμας, Σέλβια, Πέντσας. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Κουτρούμπας, Τσούκα, Γκούμας, Γκόμπλιας, Ράπτης, Τσαλάκου, Κονόμι, Συρίγος, Κοσμάς, Βιδάλης.
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Χαντές): Χαρίσης, Ζαρίφης, Ράμμος, Μπιρμπίλης, Βαζούκης, Τουντζόγλου, Κωνσταντόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Κουντουριώτης, Ζήσης, Κολοβός. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Χαρισάκης, Κορφιάς, Κατσούλας, Ζαμπάρας, Ντάκοβ, Αδαμόπουλος, Μπιτιλής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money