Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ



Υπολειτουργεί η ΕΠΣΑΝΑ και δεν εξυπηρετούνται τα σωματεία στην διάρκεια της προετοιμασίας τους. Πέρα από τις «ατομικές» επιλογές που κάνουν διάφοροι παράγοντες σε θέματα διαιτητών, η Ένωση δεν ανταποκρίνεται σωστά στα αιτήματα των συλλόγων, που έγκαιρα έχουν ειδοποιήσει ότι παίζουν φιλικό αγώνα προετοιμασίας.
Χαρακτηριστικός ο μη ορισμός γιατρού στον φιλικό αγώνα Παμπαιανικού-Παλλαυρεωτικού, με αποτέλεσμα να διεξαχθεί με ευθύνη του προέδρου (έδωσε τηλεφωνικά εντολή), προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας. Από την άλλη πλευρά, τα σωματεία που δεν θέλουν να πληρώνουν διαιτητές, δεν είναι υποχρεωμένα να ανακοινώνουν στην Ένωση την πραγματοποίηση των αγώνων προετοιμασίας εφ’ όσον ακόμη δεν είναι έτοιμες να παρουσιασθούν με κανονικό ντύσιμο και αριθμούς παικτών… Ένας αγώνας που έχει προπονητικό χαρακτήρα και οι τεχνικοί των αντιπάλων ομάδων σταματούν το παιχνίδι για οδηγίες και συμβουλές, δεν είναι αναγκαίο να δηλώνεται ως επίσημος φιλικός αγώνας. Όποτε καλούνται διαιτητές, αυτοί οφείλουν να τηρούν τους κανονισμούς και να διεξάγουν τις συναντήσεις σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες…
Το ωραίο είναι ότι η ΕΠΣΑΝΑ εξέδωσε ανακοίνωση στις 9 Αυγούστου που αναφέρει: «Οι διαιτητές υποχρεούνται στους φιλικούς αγώνες να συντάσσουν φύλλο αγώνα, το οποίο θα αποστέλλεται αρμοδίως στις προκαθορισμένες ημερομηνίες στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ». Και στις 18 Αυγούστου επανέρχεται με νεώτερη ανακοίνωση στην οποία επισημαίνονται τα ίδια: «Διευκρινίζουμε στα σωματεία μας, ότι στους φιλικούς αγώνες οι ομάδες πρέπει να εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με τους κανονισμούς (πχ. επικαλαμίδες, αριθμό φανέλας κλπ). Σε αντίθετη περίπτωση οι διαιτητές θα εφαρμόζουν τους κανονισμούς»! Δηλαδή η εφαρμογή των κανονισμών δεν νοείται αν δεν το ανακοινώσει η Ένωση; Μάλλον θα αστειεύονται οι διοικούντες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money