Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ: «ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ»


Τάραξε τα θολά νερά της ΕΠΣΑΝΑ, ο πρώην πρόεδρός της Γιώργος Παπαμακάριος, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους που ασχολούνται με τα κοινά της Ένωσης.
Με στόχο την συμπαράσταση στα σωματεία από την κακοδιοίκηση της σημερινής πλειοψηφίας του Δ.Σ., δήλωσε ότι υπάρχουν παράγοντες που ασχολούνται με την Ένωση και είναι έτοιμοι να αναλάβουν το βάρος της επαναφοράς στην κανονικότητα.
«Δηλώνουμε παρόντες! Τονίζω ότι τα σωματεία δεν είναι μόνα τους. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το καλό των σωματείων και της Ένωσης. Όταν ξεκινήσαμε την Ένωση με τον Βακιρτζή, είχαμε όνειρα που σιγά-σιγά έγιναν πραγματικότητα. Τότε είχαν αντιδράσει αρκετοί, μεταξύ των οποίων και ο σημερινός πρόεδρος. Σήμερα έχουμε διοίκηση του ενός, καθώς τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. δεν αντιδρούν σε τίποτα», είπε ο κ. Παπαμακάριος και πρόσθεσε: «Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την παραίτηση Θηβαίου και Καραμολέγκου, στο Δ.Σ. υπάρχει μόνο ένα μέλος που προέρχεται εκτός βορείου χώρου, ο γιατρός Φώντας Ρούσσης, κι έτσι πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα κυρίως ομάδες από την περιοχή αυτή… Δεν είναι λογικό, όμως, αυτό. Τα σωματεία είναι χωρισμένα και σε τέτοια κατάσταση, που καλό θα ήταν να γίνουν άμεσα εκλογές. Εμείς είμαστε έτοιμοι για δημιουργία ψηφοδελτίου και εκλογές».
Στις αναφορές του, ο κ. Παπαμακάριος ήταν χειμαρρώδης και δεν άφησε τίποτε ασχολίαστο, σχετικά με την διοικητική αδυναμία των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης:
- Για την Επιτροπή Πρωταθλημάτων ότι έχει αλλάξει πολλές φορές τις προκηρύξεις και κάνει κατά το δοκούν αλλαγές αγώνων!
- Για την Πειθαρχική Επιτροπή ότι λειτουργεί κατ’ εντολήν και γι’ αυτό έχει καταθέσει στον Αθλητικό Εισαγγελέα τις αλληλοσυγκρουόμενες αποφάσεις της!
- Για την Τεχνική Επιτροπή ότι δεν υπάρχει τίποτα! Δεν συμμετέχει κανένα μέλος του Δ.Σ. και όταν εμφανιστούν είναι μόνο για να φωτογραφηθούν! Οι Μικτές δημιουργούνται όπως-όπως, χωρίς πάντως να φταίνε οι προπονητές γι’ αυτό. «Επί Κατσίμπρα, είχαμε 11 προπονητές-βοηθούς στις Μικτές», τόνισε ο πρώην πρόεδρος.
- Για την Επιτροπή Διαιτησίας ότι διέλυσαν την διαιτησία της Ένωσης αφού οι 32 αξιολογημένοι διαιτητές έμειναν μόλις 14! Η Ε.Δ. είναι ανύπαρκτη. Κάνει ότι θέλει ο Π. Κόνιαρης, ο οποίος δεν θα έπρεπε να ασχολείται με τα κοινά της ΕΠΣΑΝΑ, ως κάτοικος Αμαρουσίου.
- Για τα οικονομικά της Ένωσης ότι υπάρχει μεγάλο θέμα, καθώς ο Γιαρένης είχε πει για κατάργηση των παραβόλων αλλά δεν το έκανε. Επίσης, δεν πήρε ποτέ την υπεσχημένη χορηγία των 18.000 ευρώ από τον ΟΠΑΠ, με αποτέλεσμα να χρεωθεί το ταμείο της Ένωσης το κόστος για τα υποτιθέμενα δώρα (μπάλλες και φαρμακεία) στα σωματεία! Ακόμη, χρέωσε στην Ένωση τα προεκλογικά του ταξίδια και δεν αποδίδει λογαριασμό σε κανένα. Εννοείται ότι όποια νέα διοίκηση προκύψει, θα ορίσει ορκωτό λογιστή για ανακάλυψη κάθε περίεργου οικονομικού στοιχείου.
Ο Γιώργος Παπαμακάριος συνέχισε να απαριθμεί τις «διοικητικές αταξίες» της σημερινής διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ, δίνοντας χειροπιαστά παραδείγματα σε κάθε περίπτωση… Κι επειδή τα λεγόμενά του ήταν πολλά κι ενδιαφέροντα, θα επανέλθουμε σε νέο σημείωμα, με περισσότερες λεπτομέρειες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money