Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Η λεγόμενη Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στη συνεδρίαση της Τρίτης 8/1/2019 έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Ποινές αποβληθέντων ποδοσφαιριστών
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Σ. (Κεραυνού Κερατέας) 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο.
ΛΑΝΗ Ι. (Αχιλλέα Κ. Αχαρνών) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΜΑΝΑΣΣΗΣ ΑΘ. (Κορωπίου) 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ πρόστιμο.

* Ποινές σωματείων και παραγόντων
- Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ τιμωρήθηκε σωρευτικά με πρόστιμο 250 ευρώ γιατί στον αγώνα ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ της 23-12-2018, με την ομάδα του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου αγωνίσθηκαν πέντε (5) ποδοσφαιριστές με άλλον αριθμό φανέλας από αυτόν που είχαν δηλωθεί στο Φύλλο Αγώνα, όπως ακόμη και με φανέλα άλλου ποδοσφαιριστή! Σύμφωνα με τον κανονισμό, η παράβαση αυτή δεν συνιστά αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στον αγώνα αλλά η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο για κάθε παίκτη με λάθος αριθμό φανέλας...
- Το μέλος του σωματείου Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου Κ. ΛΕΠΑΤΑΤΖΗΣ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από αγωνιστικούς χώρους – αποδυτήρια για ένα (1) μήνα και πρόστιμο 50 ευρώ.
- Το σωματείο ΑΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για δύο (2) αγωνιστικές και πρόστιμο 230 ευρώ για κακή συμπεριφορά μελών του Δ.Σ. και οπαδών του, στον αγώνα Βουλιαγμένης-Κρυονερίου στο γήπεδο Βάρης. Επίσης, ο ΑΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ υποχρεούται να εξοφλήσει το κόστος των ζημιών που προξένησαν μέλη του σωματείου στο γήπεδο Βάρης, τα οποία (σύμφωνα με έγγραφο του Δήμου Βάρης) ανέρχονται στο ποσό των 200 ευρώ.
- Στον πρόεδρο του ΑΟ Κρυονερίου ΔΗΜ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ επεβλήθη ποινή αποκλεισμού από αγωνιστικούς χώρους – αποδυτήρια για δύο (2) μήνες και πρόστιμο 200 ευρώ.
- Έγινε δεκτή η ένσταση του Κεραυνού Κερατέας κατά του Σαρωνικού Αναβύσσου για πλαστοπροσωπία παικτών στον μεταξύ τους αγώνα πρωταθλήματος Κ-16. Ο αγώνας κατακυρώθηκε με σκορ 3-0 υπέρ του Κεραυνού. Ο Σαρωνικός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100 ευρώ, μηδενισμό της ομάδας Κ-16 και αφαίρεση 5 βαθμών από την βαθμολογία του οικείου πρωταθλήματος. Σύμφωνα με το σκεπτικό της λεγόμενης Π.Ε. «στους παραβάτες ποδοσφαιριστές, δεν διαπιστώθηκε η ταυτότητά τους ώστε να αποδοθεί ποινή»!!!

* Κλήσεις σε απολογία
Κλήθηκαν σε απολογία την Τρίτη 15/1/2019, ώρα 18.00 οι παρακάτω παράγοντες και τα σωματεία:
- Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ.
- Το σωματείο ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ και ο προπονητής του Ι. ΤΖΙΒΙΛΟΓΛΟΥ.
- Το σωματείο ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ και ο προπονητής του Ε. ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ.
- Το σωματείο ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ και ο εκπρόσωπός του ΣΠ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
- Το σωματείο ΑΟ ΑΥΛΩΝ και ο προπονητής του Α. ΚΑΒΒΑΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money