Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΑΡΚΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ


Από το βουνό κατέβηκαν οι ταραξίες και δημιούργησαν τα επεισόδια στο γήπεδο της Σταμάτας

Η Μαρκό κερδίζει κατά τα φαινόμενα τον σημερινό διακοπέντα αγώνα ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, που άρχισε αλλά δεν τελείωσε στο γήπεδο της Σταμάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Ανδρέας Βλάχος αλλά και ο παρατηρητής αγώνα Νίκος Κοντογιάννης στην έκθεσή του, οπαδοί της γηπεδούχου είχαν την ευθύνη των σοβαρών επεισοδίων (με αποτέλεσμα τουλάχιστον ένα τραυματία) που έγιναν με την λήξη του ημιχρόνου και την εν συνεχεία διακοπή του ματς.
Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος κρίθηκε πάλι ελλιποβαρής, καθώς οι εκπρόσωποί της βρίσκονταν απλά στο γήπεδο αλλά κανείς τους δεν πήρε πρωτοβουλία για την σωστή οργάνωση του ντέρμπυ ώστε να αποφευχθούν τα επεισόδια… Ας αντιληφθούν -επιτέλους- τα σωματεία την ανικανότητα αυτής της διοίκησης, κι ας διεκδικήσουν καλύτερους όρους και συνθήκες διεξαγωγής των πρωταθλημάτων στα οποία μετέχουν! Όσο για τους απίθανους παράγοντες της Μαρκό, που συγχαίρουν τους Γιαρένη–Νάκα για την αυτονόητη παρουσία τους στο γήπεδο, τι να γράψουμε; Τους αφήνουμε να κριθούν από τα γεγονότα, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολλά παιχνίδια.
Η κρίσιμη αναμέτρηση εξελίχθηκε στο πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές σπουδαίες φάσεις αλλά οι αντίπαλοι πρόλαβαν να σημειώσουν από ένα τέρμα στο τελευταίο 5άλεπτο. Προηγήθηκε η Μαρκό με τον Σάντρια (42’) και ισοφάρισε ο Ολυμπιακός με τον Τσέπα (45’).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money