Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ



Απάντηση με απορίες για τα υπονοούμενα της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού Λαυρίου, εξέδωσε η διοίκηση του Κορωπίου, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπίου δεν επιθυμούν καμία αντιπαράθεση με τον σύλλογο του Ολυμπιακού Λαυρίου. Απορούμε, όμως, για την αναφορά στην χρήση των αποδυτηρίων, που χρησιμοποιούν όλες οι φιλοξενούμενες ομάδες στο “Αντώνης Πρίφτης” είτε από τον Α.Ο.Κ. είτε από την Δόξα, διότι δεν διαθέτει άλλα το γήπεδο. Μάλιστα, επειδή γνωρίζαμε για την μη λειτουργία του ηλιακού θερμοσίφωνα (έλλειψη ζεστού νερού), ειδοποιήσαμε σχετικά τους υπευθύνους του Ολυμπιακού και θέσαμε στην διάθεσή τους τα αποδυτήρια των γηπεδούχων. Γι’ αυτό στο τέλος, ο ποδοσφαιριστής Θ. Τσίκλος έκανε χρήση και πήρε το μπάνιο του στα αποδυτήριά μας χωρίς κανένα πρόβλημα!
Επίσης, κατά την άφιξη, την διάρκεια του αγώνα και την αναχώρηση της ομάδας του Λαυρίου από το γήπεδο, δεν συνέβη το παραμικρό επεισόδιο. Δεν αντιλαμβανόμαστε προς τί η διαμαρτυρία του Ολυμπιακού Λαυρίου! Η συμπεριφορά κάποιων ελάχιστων (1-2) θεατών, δεν εκφράζει καθόλου τον επίσημο σύλλογο του Α.Ο. Κορωπίου. Δυστυχώς, συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα γήπεδα. Επιπλέον, δεν έπεσε παρά μία μόνο μπάλλα, από λάθος, στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς περαιτέρω συνέπειες…
Το ποιοι αμαυρώνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται από τις δηλώσεις τους. Π.χ. το 7-0 που επικαλούνται, όπως και η δήλωση “και του χρόνου θα είμαστε μαζί”, σε τι αποσκοπούν; Είναι απειλή; Μήπως προειδοποίηση; Συμφωνούμε ότι η αξία του αντιπάλου δίνει δόξα στον νικητή, γι’ αυτό κι εμείς δηλώσαμε αμέσως μετά το παιχνίδι ότι ο Ολυμπιακός Λαυρίου αδικείται από την βαθμολογική του θέση…
Τέλος, δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι εμπαθείς αλλά διαπιστώνουμε ότι μόνο ο Ολυμπιακός Λαυρίου έχει διαμαρτυρηθεί για τα αποδυτήρια του γηπέδου που αγωνιζόμαστε!
Επαναλαμβάνουμε ότι η διοίκηση του Α.Ο. Κορωπίου σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί την όποια αντιπαράθεση με το σωματείο, την διοίκηση, τους παίκτες και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Λαυρίου. Ειλικρινά, για δεύτερη φορά, δεν αντιλαμβανόμαστε προς τί η διαμαρτυρία του Ολυμπιακού Λαυρίου»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money