Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ 0–1


Στγμιότυπο από τον αγώνα



Ο Αστέρας Αυλώνος (ή Κόσμος Βορείων Προαστίων) ενισχυμένος από τις μεταγραφές του τερματοφύλακα Φώτη Γαβαλά και του μέσου Νίκου Πελέκη (και οι δύο παλιοί παίκτες του Γέρακα), κατάφερε να νικήσει στο Συκάμινο την τοπική ομάδα με 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν μέτριοι και δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Αστέρα.
Στο α’ μέρος το Συκάμινο απείλησε με ευθύβολο σουτ του Τσαγκαράκη (μόλις άουτ) και σε μια φάση με τον Τσαβντάροβ, ο οποίος από προφανή θέση για γκολ δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Γαβαλά. Ο Αστέρας είχε δύο καλά σουτ των Πελέκη και Συμβουλίδη, που δεν βρήκαν στόχο.
Στο β’ ημίχρονο (56’) οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το νικητήριο τέρμα τους από κτύπημα κόρνερ του Καρβούνη, παρέμβαση του Πελέκη στο δεύτερο δοκάρι και πλασέ του αμαρκάριστου Παπαλέξη (0-1).
Στο υπόλοιπο διάστημα οι γηπεδούχοι ήταν φλύαροι και δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη εστία. Άλλωστε, κουράσθηκαν μετά το 70’ και οι νεαροί παίκτες του Αστέρα έδειξαν στοιχεία καλύτερης φυσικής κατάστασης. Στο 89’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μαζαράκης.
Διαιτητές: Σπίθας – Μπουξμπάουμ, Στάσης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάρο, Καραμιχάλης, Γκανούδης, Φώτος (46’ Γαρυφάλλου), Τυροβόλης (76’ Μαρίνοβ), Σακαράκας, Σουβατζής, Τσαβντάροβ (60’ Παπαγάλος), Τσαγκαράκης, Μαζαράκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛ.: Γαβαλάς, Ζαρόκωστας, Παυλόπουλος, Νικολαΐδης, Παπαλέξης, Παναγόπουλος, Λώλος (50’ Γιαννόπουλος), Ν. Πελέκης, Λιάκος, Καρβούνης (72’ Λόης), Συμβουλίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money