Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 1–2


Φάση από τον αγώνα της Άνοιξης με τον Νικολακάκη, στην Αγία Άννα

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Άνοιξη στο γήπεδο Διονύσου επί της τοπικής ομάδας, με ανατροπή! Στο πρώτο ημίχρονο ο Διόνυσος διατήρησε καθολική υπεροχή και προηγήθηκε στο 30’ με κεφαλιά του Ζαχαρόπουλου (1-0). Στα αξιοσημείωτα του α’ μέρους, η τριπλή ευκαιρία του Διονύσου, που σε 3 διαδοχικά σουτ των Καρατσίκου και Αλεξανδρόπουλου, τα δύο εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Άνοιξης και το ένα το κάθετο δοκάρι!
Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο ήλθαν τα πάνω κάτω, καθώς η Άνοιξη προειδοποίησε στο 52’ με δοκάρι του Αθανασόπουλου και στο 60’ ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά του ίδιου παίκτη, ύστερα από κτύπημα κόρνερ (1-1). Λίγο νωρίτερα, ο Διόνυσος είχε πάλι την ευκαιρία, με τον Αλεξανδρόπουλο, να κάνει το 2-0 αλλά το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ.
Η Άνοιξη δεν έμεινε στην ισοφάριση και παίζοντας με πάθος, πέτυχε το 1-2 στο 77’ με κομπίνα σε κτύπημα φάουλ εκτός περιοχής, φάση την οποία τελείωσε αποτελεσματικά ο επερχόμενος Μπουσδέκης. Στο χρονικό διάστημα που απέμεινε, ο Διόνυσος πίεσε, έχασε δύο ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες της Άνοιξης να πανηγυρίζουν.
Διαιτητές: Μπερέτας – Γκούβας, Βιτσεντζάτος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Τορλαχίδης, Ζαχαρόπουλος, Χρ. Γκέσουρας, Μίσιος, Ράλλης, Αλεξανδρόπουλος (84’ Σπανουδάκης), Καρατσίκος, Σιδηρόπουλος (72’ Στεφανίδης), Δρόσος, Χρυσανθόπουλος (70’ Ζερμπίνης).
ΑΝΟΙΞΗ: Θεολόγης, Καντιδάκης (46’ Δαρζέντας), Ζώτος (47’ Κολώτας), Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Μπουσδέκης, Λιγωμένος, Λαγαστής (81’ Σκούρας), Παπιδάκης, Ζέγκος-Λακαφώσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money