Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–1


Φάση από τον αγώνα του α' γύρου

Παρά τα νέα αποκτήματα που χρησιμοποίησαν, οι αντίπαλοι είχαν «φτωχή» απόδοση και πήραν από το παιχνίδι ό,τι τους άξιζε… Αν δεν προσέξουν στα επόμενα ματς, τόσο ο Παλληνιακός όσο και ο Κεραυνός, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα συγκομιδής βαθμών. Πάντως, ο συνθετικός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Ανθούσας δεν βοήθησε τις δύο ομάδες, που αγωνίζονται σε φυσικό χόρτο. Με τους γηπεδούχους επανεμφανίσθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Ζώκος, Δαραμούσκας και με τους φιλοξενούμενους έπαιξε ο Σάντρι Κρυεμάντι, ο οποίος γύρισε μετά από διετή παραμονή στον Κουβαρά.
Προηγήθηκε ο Κεραυνός στο 21’, όταν σε αναμπουμπούλα της άμυνας των γηπεδούχων, μπερδεύτηκαν και συγκρούσθηκαν μεταξύ τους οι αμυντικοί κι ο Πρίφτης έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα (0-1). Ο Παλληνιακός ισοφάρισε στο 45’ με πλασέ από κοντά του Κυριόπουλου (1-1). Το β’ ημίχρονο δεν προσέφερε σημαντικές συγκινήσεις…
Ρεσιτάλ διαιτησίας από την τριάδα Λάμπρου, Κυριακόπουλου, Μήταρη.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Κούσης, Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Κούνας, Ζώκος, Δαραμούσκας, Κοβάνης, Καρπούζης (82' Μαυρουδής), Κυριόπουλος (75' Γεωργιάδης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Μπρότσι, Μεγαγιάννης (71' Σκούφος), Κετέογλου, Πρίφτης, Κρυεμάντι, Μπουτσάι (42' λ.τρ. Ρώμας), Σταμάτης, Μαγγανάς, Πάλλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money