Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΜΑΡΚΟ: ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!


Η σεζόν τελείωσε ιδανικά για την Μαρκό, που στο νήμα του τερματισμού κατέκτησε τον τίτλο της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.
Η ενασχόληση του κ. Τάκη Παναγάκου με τα διοικητικά της Μαρκό ήταν το στοιχείο που έκανε τη διαφορά… Ασχολήθηκε με την ομάδα της Μαρκό και με το όραμά του φαίνεται ότι θα την οδηγήσει (πιθανώς και με την επιστροφή παλιού πολύ γνωστού προέδρου του συλλόγου) στις «μεγάλες» κατηγορίες.
Αγωνιστικά, την προσπάθεια βοήθησε-καθοδήγησε ο έμπειρος προπονητής Πέτρος Τσιγκούλης, ο οποίος κατέκτησε τον 6ο τίτλο της καριέρας του! Μεγάλη ήταν και η συνεισφορά του Κώστα Καραβίδα, όπως και των υπολοίπων μελών του τεχνικού τήμ.
Ακόμη, ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει και στον γενικό διευθυντή της ομάδας Δήμο Παπασωτηρίου, που ανέλαβε την ευθύνη για πολλές δύσκολες αποφάσεις…
Η Μαρκό γιόρτασε την επιστροφή της -ύστερα από 15 χρόνια- στη Γ’ εθνική κατηγορία, με γιορτή που εξελίχθηκε σε πανηγυρικό κλίμα. Το απόγευμα του Σαββάτου 18/5/2019, στο γήπεδο Μαρκοπούλου, διεξήχθη φιλικός αγώνας με τον προβιβασθέντα στην Α’ τοπική κατηγορία Σαρωνικό Αναβύσσου. Οι πρωταθλητές νίκησαν 4-0 και οι φίλοι των δύο ομάδων χειροκρότησαν τους παίκτες και των δύο πλευρών…
Στη συνέχεια, η διοίκηση της Μαρκό τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τόσο τους συντελεστές της ανόδου της ομάδας (προπονητές, παίκτες και διοικητικά στελέχη), όσο και την ομάδα του Σαρωνικού, στο πρόσωπο του προέδρου του Άκη Χασάπη. Στο τέλος, η ΕΠΣΑΝΑ απένειμε το κύπελλο της πρωταθλήτριας στην Μαρκό.
Επίσης, απονεμήθηκε η φανέλα του συλλόγου και μετάλλιο, στον γιο του πρόσφατα εκλιπόντος φιλάθλου της Μαρκό, Μυωσή Πανουργιά, ο οποίος επί πέντε δεκαετίες έδινε το παρόν στις εξέδρες του γηπέδου Μαρκοπούλου, όντας ο γηραιότερος οπαδός της ομάδας!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money