Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – Α.Ε. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 1-0


Εξαιρετικό φιλικό παιχνίδι έγινε στην Παιανία, το απόγευμα της Δευτέρας 13/5/2019, μεταξύ του Παμπαιανικού και της νεοσύστατης ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.
Νικήτρια 1-0 αναδείχθηκε η ομάδα του Παμπαιανικού, με «σεντερ-φορίσιο» γκολ της Χριστίνας Κωνσταντινίδη (συρτό δυνατό σουτ) μόλις στο 3’ λεπτό της συνάντησης. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε με υπεροχή των γηπεδούχων, που αγωνίσθηκαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, απέναντι στην φιλότιμη προσπάθεια της νέας ομάδας των αστυνομικών γυναικών, που βρέθηκαν για πρώτη φορά μεταξύ τους… Εκτός του τέρματος, κάθε πλευρά είχε κι από ένα οριζόντιο δοκάρι, με ισάριθμα απευθείας κτυπήματα φάουλ: Στο 18’ του α’ ημιχρόνου η Κωνσταντινίδη και στο 19’ του β’ μέρους η Κίσσα.
Διαιτητές: Χρ. Μανούρας – Περδίκη, Καστρινάκης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Χιωτάκης): Παπαδάτου, Μιχάλη, Λέκκα, Μπισμπιρούλα, Σιδερά, Μαστροδήμα, Σακάτη, Κωνσταντινίδη, Παπαδοπούλου, Λευθεροχωρίτη, Λούπι. Αλλαγές: Πιπέρη, Κουτρουμπή, Καββούρη, Κυτέα, Ζαφειράκη.
ΕΛ.ΑΣ. (Νικ. Μανούρης): Πελετίδου, Κίσσα, Σουμελίδου, Περγαντοπούλου, Καρανδινάκη, Γιάννου, Γκιρλένη, Κυπαρίσση, Χατζηδημητριάδου, Κουγιά, Μαγκωνάκη. Αλλαγή: Μασμανίδου.

* Στην ανάπαυλα του αγώνα, χαιρέτισε τις παίκτριες των δύο ομάδων ο διεθνής παίκτης της ΑΕΚ Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ήλθε στην Παιανία στο πλαίσιο προγράμματος της Ε.Π.Ο. και της UEFA, για την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου. Επίσης, οι εκπρόσωποι της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες στους διαιτητές, στους παρόντες στο γήπεδο εκπροσώπους του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής (κ.κ. Ντάφλο, Σούλο), στον υπεύθυνο της γυναικείας ομάδας του Παμπαιανικού (Θ. Κοτσώνη), όπως και στον πρόεδρο του Παμπαιανικού (Π. Σιδέρη).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money