Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΓΙΑΡΕΝΗ


Στην συνεδρίαση της 20ής Ιουνίου 2018, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμό 44/2018 απόφασή της, δέχθηκε την έφεση του Θεοδώρου Κοτσώνη κατά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής και της από 8-5-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ.
Με την απόφαση αυτή κρίθηκε ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ έσφαλε ως προς την εκτίμηση των αποδείξεων και την εφαρμογή του νόμου, καθώς δεν είχε δικαιοδοσία να εκδικάσει παράβαση που προβλέπεται στις διατάξεις του Κώδικα Δεοντολογίας, από πρόσωπα που δεσμεύονται από αυτόν τον Κώδικα, όπως ο δημοσιογράφος Θ. Κοτσώνης.
Επομένως, το αθλητικό δικαστήριο δέχθηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση, ως βάσιμη στην ουσία της, εξαφάνισε την ληφθείσα απόφαση της Π.Ε. ΕΠΣΑΝΑ και η υπό κρίση δικογραφία διαβιβάσθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ώστε να κριθεί αν συντρέχουν πραγματικοί λόγοι να εκκινήσει νέα διαδικασία πειθαρχικής δίωξης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κώδικα Δεοντολογίας. Επίσης, διετάχθη η επιστροφή του παραβόλου εφέσεως.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money