Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ



Ο Αφιδναϊκός απέκτησε τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό και χαφ Γιώργο Σιαδήμα, που έχει αγωνισθεί επί σειρά ετών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ με τα χρώματα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, του Παλληνιακού, όπως και στο Ρουφ, την ΑΕ Ηρακλείου και αλλού.
Επίσης, η ομάδα των Αφιδνών ανακοίνωσε προ ημερών και την μεταγραφή του 27χρονου μέσου Γιάννη Δαφνά, ο οποίος έχει αγωνισθεί στην ομάδα Κ21 του Ολυμπιακού Π., στον Αχαρναϊκό, στον Εθνικό Αστέρα, στην Πεύκη, στον Ασπρόπυργο, την Ελευθερούπολη και την Μεταμόρφωση.
Η ἐναρξη προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας έχει προγραμματισθεί για σήμερα Παρασκευή 18/8/2017, με τις οδηγίες του νέου προπονητή Βασίλη Καραούλη.
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Αφιδναϊκού Δημήτρη Κουτσούκου, «η ανδρική ομάδα ανασυγκροτείται σε βάθος, ώστε στη νέα σαιζόν να πορευθεί με παίκτες κυρίως νεαρής ηλικίας, παίκτες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, σεβόμενοι τις αρχές και την ιστορία του σωματείου».
Υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής παρέμεινε ο προπονητής Βαγγέλης Αρμυριώτης, «ο οποίος είχε μια απολύτως επιτυχημένη χρονιά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο κι επέδειξε αξιοθαύμαστο ζήλο και προσήλωση στην εκπαίδευση νέων αθλητών». Επίσης, στο γυναικείο τμήμα προπονητής συνεχίζει ο Γιώργος Δήμας, που παρέχει τις υπηρεσίες του και ως φυσιοθεραπευτής σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money